Καρδίτσα: Σαρικόπουλος για αντι-Γόντικα

Μια ανάσα από την Καρδίτσα φέρεται να είναι ο Ζήσης Σαρικόπουλος μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ

Καρδίτσα: Σαρικόπουλος για αντι-Γόντικα

Στην Ελλάδα αναμένεται να συνεχίσει να αγωνίζεται, όπως όλα δείχνουν, ο Ζήσης Σαρικόπουλος.

Ο Έλληνας σέντερ επέστρεψε πριν από περίπου ένα μήνα, μετά το πέρασμα του από το Κατάρ, στη χώρα μας για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, δεν στέριωσε όμως στο «Δικέφαλο του Βορρά» και ήταν έτοιμος να επιστρέψει και πάλι στη Ντόχα για την Αλ Σάαντ και τον κόουτς Μπρατσιάκο, ένα γραφειοκρατικό κόλλημα όμως δε του το επέτρεψε.

Από την άλλη η Καρδίτσα έλυσε πρόσφατα τη συνεργασία της με τον Κωστή Γόντικα και ήταν στην αναζήτηση σέντερ, με το πάλαι ποτέ ακατέργαστο ταλέντο του Ολυμπιακού να φαντάζει ιδανική λύση.

Στην τελευταία του θητεία στον ΠΑΟΚ πρόλαβε να παίξει σε δύο μόλις αγώνες απέναντι στον Παναθηναϊκό και την... επόμενη (;) ομάδα του, Καρδίτσα.

Υπενθυμίζεται ότι η Καρδίτσα, που έχει μία μόλις νίκη στη φετινή Basket League, έλυσε τις προηγούμενες μέρες τη συνεργασία της και με τον Αμερικανό Τζάβιν Ντελόριερ:

«Ο Α.Σ.Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ, ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τους αθλητές Κωστή Γόντικα και Τζάβιν Ντελόριερ. Ευχόμαστε και στους δυο αθλητές, υγεία και καλή συνέχεια στην ομάδα τους.»