ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Το ποδοσφαιρικό τμήμα του «δικεφάλου του βορρά» στο ματς με τους νταμπλούχους!

Παρουσία των Γιώργου Σαββιδή, Ζοζέ Μπότο και των περισσοτέρων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ διεξήχθη η αναμέτρηση της μπασκετικής ομάδας του συλλόγου με τον Ολυμπιακό!

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Το ποδοσφαιρικό τμήμα του «δικεφάλου του βορρά» στο ματς με τους νταμπλούχους!

Μεταξύ των χιλιάδων θεατών του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό για την Basket League στο κλειστό της Μίκρας ήταν και το μεγαλύτερο μέρος του ποδοσφαιρικού τμήματος του «δικεφάλου του βορρά»!

Προεξάρχοντος του Γιώργου Σαββίδη (που καθόταν δίπλα - δίπλα με τον τεχνικό διευθυντή Ζοζέ Μπότο) στους Θεσσαλονικείς θέλησαν να δείξουν ότι ο σύλλογος είναι ενιαίος κι αδιαίρετος στην αναμέτρηση του κόντρα στους νταμπλούχους Ελλάδος.

Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Θεσσαλονίκης όσο και αρκετά μέλη από το τεχνικό επιτελείο βρέθηκαν πίσω από τη μια μπασκέτα, όπου και κάθισαν για να δουν την αναμέτρηση.

Ανάμεσα τους ήταν οι Ίνγκασον, Ολιβέιρα, Ελ Καντουρί, Μπράντον Τόμας, Σβαμπ, Τσούσης, Λύρατζης, Ντάντας, Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Σάστρε, Νάσμπεργκ, Φελίπε Σοάρες και αρκετοί ακόμη παίκτες της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Με το που έγιναν αντιληπτοί οι παίκτες του ΠΑΟΚ αποθεώθηκαν από τον κόσμο που είχε βρεθεί στο γήπεδο για να δει την αναμέτρηση.