Ολυμπιακός: Ουόκαπ σε ρυθμούς... πεζοναύτη!

Ο Τόμας Ουόκαπ βρίσκεται φέτος σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση - Μεγάλη βελτίωση σε σκορ και δημιουργία, «δαγκώνει» στην άμυνα και κόντρα στον Παναθηναϊκό θύμισε... πεζοναύτη!

Ολυμπιακός: Ουόκαπ σε ρυθμούς... πεζοναύτη!

Ο Τόμας Ουόκαπ έχει παρουσιάσει μεγάλη βελτίωση στο παιχνίδι του από την αρχή της σεζόν. Φαινόταν από την προετοιμασία η καλή δουλειά που έχει κάνει. Είναι πλέον περισσότερο απελευθερωμένος, παίζει μπάσκετ με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και έχει βελτιωθεί τόσο στο σκορ όσο και στη δημιουργία.

Οι αμυντικές του αρετές είναι δεδομένες. Ο Τεξανός πλέι μέικερ έμοιαζε με... πεζοναύτη απέναντι στον Παναθηναϊκό. Έκανε σχεδόν τα πάντα στο παρκέ, βγάζοντας εις πέρας κάθε αποστολή που του έδινε ο «στρατηγός» Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Τόμας Ουόκαπ μέτρησε 8 πόντους, 4 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα και 3 ριμπάουντ σε 33 λεπτά συμμετοχής. Όποτε χρειάστηκε έβαλε μεγάλα σουτ στο ματς, είχε ενεργό ρόλο στη δημιουργία, έτρεχε στον αιφνιδιασμό και έκλεβε με μανία μπάλες από τον αντίπαλο. Με αγωνιστικό θράσος, με αυταπάρνηση, με τσαμπουκά. Έβγαλε αστείρευτη ενέργεια στο παρκέ, μάρκαρε ακόμη και τον Ντουέιν Μπέικον και με αυτοθυσία κέρδισε τις περισσότερες μάχες στο παρκέ.

Ο Τεξανός γκαρντ είναι εξαιρετικός στο να σπάει τα σκριν σε κατάσταση πικ εν ρολ. Κατάφερε και γύρισε όλο το μομέντουμ του αγώνα, τόσο με τα κλεψίματά του όσο και με το σουτ του. Βουτιές στο παρκέ, μάχες σώμα με σώμα, ήταν απόλυτα στο πνεύμα του αγώνα.