Λι: «Κάναμε το πρώτο καλό μας παιχνίδι σε ντέρμπι, από τα πολλά που θα ακολουθήσουν»

Ο Πάρις Λι σχολίασε την εικόνα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ παράλληλα δήλωσε αισιόδοξος για την συνέχεια.

Λι: «Κάναμε το πρώτο καλό μας παιχνίδι σε ντέρμπι, από τα πολλά που θα ακολουθήσουν»

Ο Πάρις Λι μιλώντας στην λιθουανική ιστοσελίδα «BasketNews» σχολίασε την εικόνα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι αιωνίων, ενώ το παρομοίασε με τη σειρά Μονακό-Ολυμπιακός στα playoffs της EuroLeague την περασμένη σεζόν.

«Πρέπει απλώς να δούμε τι κάναμε και πώς φτάσαμε στην ήττα. Νομίζω ωστόσο ότι βαδίζουμε στον σωστό δρόμο» ήταν τα λόγια του Αμερικανού, ο οποίος συνέχισε: «Έχουμε δύο σπουδαίους σκόρερ τον Ντουέιν Μπέικον και τον Ντέρικ Γουίλιαμς, έναν καλό πόιντ γκαρντ τον Νέιτ Γούλτερς και πολλούς παίκτες - συμπεριλαμβανομένου και εμένα - που έχουν αποδεχθεί τους ρόλους τους. Προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα».

Ο ίδιος έχει στο μυαλό του μόνο το επόμενο ματς λέγοντας ότι: «Έχουμε εστιάσει μόνο στην Αρμάνι Μιλάνο» ενώ για το ντέρμπι συμπλήρωσε: «Δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε αλλά από την άλλη δεν παίξαμε και άσχημα». Όσο για το αν του θύμισε τη σειρά Μονακό-Ολυμπιακός τη περασμένη σεζόν ανέφερε: «Σίγουρα, μου θύμισε εκείνη τη σειρά. Νιώθω ότι το Game 5 ήταν λίγο πιο έντονο αλλά σε αυτό το παιχνίδι κάναμε το πρώτο καλό μας παιχνίδι σε ντέρμπι, από τα πολλά που θα ακολουθήσουν».

Ο Λι βρέθηκε στο παρκέ για 25:40 και ήταν από τους κομβικούς παίκτες της ομάδας του έχοντας 13 πόντους με 1/2 δίποντα, 3/7 τρίποντα και 2/2 βολές.