Ο, τι κι αν έκανε δεν αρκούσε…

Ο Παναθηναϊκός έχασε από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ πραγματοποιώντας αρκετά καλή απόδοση, η οποία όμως δεν έφτανε για να γίνει το «διπλό» στο ντέρμπι

Ο, τι κι αν έκανε δεν αρκούσε…

Ο Παναθηναϊκός είχε… στοχεύσει το παιχνίδι στο Φάληρο γνωρίζοντας πως μετά την ήττα στο Αλεξάνδρειο από τον Άρη, θα έπρεπε να κερδίσει μέσα στο ΣΕΦ για να… ισοφαρίσει την απώλεια.

Πήρε τον Μπέικον για να μπορέσει να βρει ένα «σημείο αναφοράς» και ετοιμάστηκε αγωνιστικά για να είναι έτοιμος να κάνει την… αρπαγή του διπλού. Ούτε αυτή τη φορά όμως το κατάφερε.

Ο Ολυμπιακός δεν είναι ένας εύκολος αντίπαλος, αφού άλλωστε το έχει δείξει πολλές φορές μέχρι τώρα στη σεζόν.

Άλλωστε το 9-0 του δίνει ψυχολογικό προβάδισμα για να προσεγγίζει πλέον τα ματς με τον «αιώνιο» αντίπαλο με αυτοπεποίθηση και σιγουριά.

Οι «πράσινοι» παρά το «μουδιασμένο» ξεκίνημα αντέδρασαν με τον Μπέικον και τον Πονίτκα, αλλά αυτό δεν έφτανε.

Διότι ο Ολυμπιακός παρά την κακή του απόδοση εξακολουθούσε να έχει τον έλεγχο του αγώνα και να είναι ασφαλώς μέσα στο ματς.

Αυτό ήταν το πρόβλημα του Παναθηναϊκού. Ο, τι κι αν έκανε δεν αρκούσε…

Ο Μπέικον ήταν… εξαφανισμένος στο δεύτερο μέρος με εξαίρεση το τελευταίο δίλεπτο, όπου με ατομικές εξάρσεις πήγε να ανατρέψει την κατάσταση.

Η υπεροχή του Φαλ μέσα στη ρακέτα είναι καταλυτική και στον Παναθηναϊκό θα πρέπει να αντιμετωπίσουν ρεαλιστικά το πρόβλημα που υπάρχει μπροστά τους εδώ και καιρό. Ας δουν έστω τι κάνουν οι άλλες ομάδες…

Από εδώ και πέρα ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να επικεντρωθεί στην EuroLeague, όπου παλεύει να μαζέψει την κατάσταση και θα έχει… κυκλώσει την έναρξη των πλέι οφ, όπου θα πρέπει να κερδίσει τουλάχιστον το πρώτο ματς στο ΣΕΦ.

Κυρίως όμως να βελτιώσει την εικόνα του και να βρει τρόπο να σταματήσει τον Φαλ…