Ράντονιτς: «Η σεζόν θα έχει πολλά παιχνίδια απέναντι στον Ολυμπιακό»

Στους λόγους που οδήγησαν στην ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ αναφέρθηκε από τη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του ΠαναθηναϊκούΝτέγιαν Ράντονιτς.

Ράντονιτς: «Η σεζόν θα έχει πολλά παιχνίδια απέναντι στον Ολυμπιακό»

Στο κακό ξεκίνημα αλλά και την κακή επιθετική λειτουργία στο δεύτερο μέρος στάθηκε ο Ντέγιαν Ράντονιτς για τους λόγους της ήττας των «πράσινων» στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός αναφέρθηκε και στο τελευταίο σουτ που θα μπορούσε να δώσει στον Παναθηναϊκό τη νίκη, ενώ έκλεισε λέγοντας πως η σεζόν θα έχει πολλές ακόμα αναμετρήσεις κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Το ξεκίνημα δεν ήταν καλό για μας. Κάναμε κάποια λάθη αμυντικά κυρίως και στη συνέχεια επιθετικά. Στη συνέχεια βελτιωθήκαμε, παίξαμε πολύ καλύτερα στη δεύτερη περίοδο, η επίθεσή μας στο δεύτερο ημίχρονο όμως δεν ήταν τόσο καλή. Όμως χάσαμε πολλά ανοιχτά τρίποντα. Στο τέλος είχαμε μια καλή ευκαιρία να κερδίσουμε. Θα πρέπει να αναλύσουμε το παιχνίδι και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Η σεζόν θα έχει πολλά παιχνίδια ακόμη απέναντι στον Ολυμπιακό».