Σάιμπερτ: «Ευγνώμων που γύρισα στον ΠΑΟΚ»

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ έκανε ο Τζόρνταν Σάιμπερτ

Σάιμπερτ: «Ευγνώμων που γύρισα στον ΠΑΟΚ»

Στο περιθώριο της πρώτης του προπόνησης στην επιστροφή του στον ΠΑΟΚ παραχώρησε δηλώσεις ο Τζόρνταν Σάιμπερτ.

Ο Αμερικανός γκαρντ αναφέρθηκε στην πρώτη του θητεία με το «Δικέφαλο του Βορρά» τη σεζόν 2016-17 και στο πως αυτή έληξε άδοξα με τον τραυματισμό του στον ώμο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως νιώθει σα να άφησε... τη δουλειά στη μέση.

Επιπλέον αναφέρθηκε στον αρχηγό της ομάδας Βαγγέλη Μαργαρίτη και τη σημασία που έχει για εκείνον η παρουσία του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την πρώτη θητεία του στον ΠΑΟΚ: «Νιώθω πως είχα μία δουλειά που έπρεπε να τελειώσω και την οποία άφησα στην μέση. Ο τραυματισμός μου ήταν δύσκολος και ένας ακόμη λόγος ήταν το γεγονός ότι ήμασταν στα playoffs, είχαμε κερδίσει την Παρτιζάν και στην πορεία, στον αγώνα με την ΑΕΚ τραυματίστηκα στον ώμο. Ένιωσα σαν να άφηνα την ομάδα, οπότε σίγουρα αισθάνομαι πως έχω πολλά να αποδείξω, γι΄ αυτό κιόλας γύρισα. Ελπίζω να φτάσω ακόμα πιο μακριά με την φετινή ομάδα σε σχέση με την προηγούμενη φορά. Όταν έμαθα πως ο ΠΑΟΚ θέλει να ξαναγυρίσω, ένιωσα ευγνώμων για την ευκαιρία επειδή αγαπώ την πόλη, σε συνδυασμό με μία τόσο καλή ομάδα, οπότε είμαι ενθουσιασμένος».

Για το τι μπορεί να προσφέρει τώρα: «Θεωρώ πως θα βοηθήσει τα μικρότερα παιδιά στην ομάδα το γεγονός ότι είμαι μεγαλύτερος. Νιώθω πως η ικανότητα μου στα σουτ και στο σκορ θα τους δείξει διαφορετικούς τρόπους. Θέλω να τους καθοδηγήσω όσο μπορώ στο γήπεδο και να τους συμβουλεύω λίγο παραπάνω. Οπότε απλά θα χρησιμοποιήσω την εμπειρία μου, έτσι ώστε να βοηθηθούν και από εμένα σε θέματα που ίσως να δυσκολεύονται».

Για τον αρχηγό Μαργαρίτη: «Ξέρω ότι ο Βαγγέλης είναι ακόμα εδώ και νιώθω σίγουρα παραπάνω οικεία. Είναι πολύ καλός συμπαίκτης και είμαι χαρούμενος που είναι και πάλι εδώ».