Μπαρτζώκας: «Ήμασταν σοβαροί σε όλο το παιχνίδι» (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έμεινε ικανοποιημένος από τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Προμηθέα με 100-72. 

Μπαρτζώκας: «Ήμασταν σοβαροί σε όλο το παιχνίδι» (vid)

Θεαματικός ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι ο Ολυμπιακός που αυτή τη φορά πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Προμηθέα Πάτρας με 100-72.

Με δηλώσεις του ο Γιώργος Μπαρτζώκας σχολίασε την εικόνα των Πειραιωτών, η οποία όπως είπε ήταν σοβαρή.

Συγκεκριμένα υποστήριξε: «Σήμερα κάναμε μια ομαδική εμφάνιση. Ήμασταν σοβαροί από το ξεκίνημα της αναμέτρησης μέχρι που το σκορ πήρε μεγάλες διαστάσεις. Αν εξαιρέσουμε το τελευταίο τετράλεπτο που σταματήσαμε να παίζουμε, δείξαμε σεβασμό στον αντίπαλο. Ήταν μια από τις δύσκολες αποστολές πριν το τζάμπολ, γιατί παίζαμε με μια ομάδα όπως είναι ο Προμηθέας εκτός έδρας.

Θεωρούμε πως στο ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχουν 4-5 παιχνίδια πολύ πονηρά εκτός έδρας και ήταν ένα από αυτά. Είμαι ικανοποιημένος γιατί οι παίκτες ανταποκρίθηκαν στο πλάνο του παιχνιδιού, στο να πασάρουν πιο πολύ τη μπάλα και να εκτελέσουμε μετά από καλή κυκλοφορία γιατί παίζουν με ταχύτητα. Με σοβαρότητα κερδίσαμε εύκολα το παιχνίδι.

Ο Προμηθέας είναι καλή ομάδα, έχει δείξει το επίπεδό του και στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά κυρίως στο Eurocup. Του εύχομαι καλή τύχη στο ευρωπαϊκό του παιχνίδι που ακολουθεί. Εμείς πλέον πρέπει να συγκεντρωθούμε στη δική μας αποστολή που είναι δύσκολη, καθώς παίζουμε στην Κωνσταντινούπολη».