Κουζέλογλου για Λαύριο: «Με τον κόσμο στο πλευρό μας για το απαιτούμενο... restart»

Kάλεσμα στον κόσμο του Λαυρίου απηύθυνε ο νεοαποκτηθείς Γιάννης Κουζέλογλου.

Κουζέλογλου για Λαύριο: «Με τον κόσμο στο πλευρό μας για το απαιτούμενο... restart»

Δηλώσεις από την επίσημη σελίδα του Λαυρίου παραχώρησε ο Γιάννης Κουζέλογλου με αφορμή την επιστροφή του στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Ο φόργουορντ-σέντερ μίλησε για το κακό ξεκίνημα της ομάδας λέγοντας χαρακτηριστικά πως χρειάζεται μια επανεκκίνηση, και για το λόγο αυτό απηύθυνε κάλεσμα στο κόσμο του Λαυρίου να γεμίσει το γήπεδο.

Το Λαύριο αντιμετωπίζει το Σάββατο 26/11 το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη, ψάχνοντας την πρώτη του νίκη στην εφετινή Basket League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Κουζέλογου:

«Αρχικά να πω ότι είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στο Λαύριο και ανυπομονώ να αγωνιστώ σε μια ομάδα που διαθέτει οικογενειακό κλίμα, εξαιρετικό προπονητή και διοίκηση.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε κάνει και το καλύτερο ξεκίνημα, αφού μέχρι στιγμής μετράμε έξι σερί αρνητικά αποτελέσματα. Θέλουμε και χρειαζόμαστε μία επανεκκίνηση, προκειμένου να μπούμε στο δρόμο των θετικών αποτελεσμάτων και θα κάνουμε ό,τι περνάει απ' το χέρι μας για να το πετύχουμε, αρχής γενομένης από το Σάββατο 26/11 που αντιμετωπίζουμε το Περιστέρι, μία δυνατή ομάδα με προπονητή μια εμβληματική μορφή του Ελληνικού και του Ευρωπαϊκού Μπάσκετ.

Σε αυτή την προσπάθειά μας θέλουμε τους φιλάθλους μας κοντά μας, να γεμίσουν τις εξέδρες, να μας στηρίξουν με τη φωνή και τον παλμό τους έτσι ώστε να γίνει το απαιτούμενο restart!»