Δεύτερο φιλικό για τον Χολαργό

Μετά το Λαύριο, οι νεοφώτιστοι θα αντιμετωπίσουν τον Διαγόρα Δρυοπιδέων το Σάββατο (8/9, 17:00) στο κλειστό του Αιγάλεω.

Δεύτερο φιλικό για τον Χολαργό

Το δεύτερο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα δίνει αύριο (8/9, 17:00) ο Χολαργός στο κλειστό του Αιγάλεω με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων. Ο Άρης Λυκογιάννης θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει την ομάδα του και να διαπιστώσει τον βαθμό προόδου της σε σχέση με το πρώτο τεστ κόντρα στο Λαύριο.

Ο Θωμάς Κώττας, που υπέστη διάστρεμμα στον αγώνα με το Λαύριο, δεν θα αγωνιστεί, όπως και ο Ντάριν Ντόρσεϊ, ο οποίος έχει ένα διάστρεμμα και ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας, προκειμένου να μπει τα επόμενα 24ωρα σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Στο μεταξύ, ο Χολαργός ενημέρωσε ότι η παιδική ομάδα θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β´ κατηγορίας ΕΣΚΑ.

Αναλυτικά η ενημέρωση των νεοφώτιστων:

«Η παιδική ομάδα της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ότι θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β´ κατηγορίας ΕΣΚΑ την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Προσκαλούνται αθλητές με έτος γέννησης 2003 και νεότερα που θα επιθυμούσαν να συμμετάσχουν στο συναρπαστικό και ανταγωνιστικό αυτό πρωτάθλημα με τα χρώματα της ομάδας μας να επικοινωνήσουν με την γραμματεία του συλλόγου (ΔΕΥ-ΠΑΡ 18.00-21.00 ΣΑΒ.10.00-13.00) στο τηλέφωνο 210-6540088 ή με τον κ. Ακη Μούντανο στο τηλέφωνο 210-7473620».