ΕΣΚΑ: Αναβολή των αγώνων της «Κιβωτού του Κόσμου» μετά από αίτημα της νέας διοίκησης

Δεν πρόκειται να διεξαχθούν τα επόμενα παιχνίδια της «Κιβωτού του Κόσμου» για τα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ, ύστερα από αίτημα της διοίκησης για αναβολή τους και των όσων βγαίνουν -από μέρα σε μέρα- στο φως της δημοσιότητας

ΕΣΚΑ: Αναβολή των αγώνων της «Κιβωτού του Κόσμου» μετά από αίτημα της νέας διοίκησης

Η υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου» με τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, για περιστατικά ασέλγειας και κακοποίησης των παιδιών που φιλοξενούνταν, επηρεάζει και τον χώρο του μπάσκετ.

Η ομάδα ανδρών, της πολυσυζητημένης Μ.Κ.Ο., είχε, πέρσι, εξασφαλίσει πανηγυρικά την άνοδό της στη Β' ΕΣΚΑ και από τις αρχές Οκτωβρίου λάμβανε μέρος στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου χρησιμοποιώντας ως έδρα το κλειστό γήπεδο του Ρουφ.

Σε αυτό το διάστημα πρόλαβε να δώσει επτά παιχνίδια μετρώντας πέντε νίκες και δύο ήττες.

Η πιο πρόσφατη επικράτηση της Κιβωτού ήταν το 71-55 επί του Αγίου Θωμά.

Ο μέχρι πρότινος επικεφαλής του οργανισμού, πατήρ Αντώνιος, ήταν σταθερός θεατής των αγώνων της ομάδας, όπως φαίνεται στα videos από τη σελίδα της στο facebook.

Ύστερα, όμως, από τις τελευταίες σοκαριστικές εξελίξεις, ζητήθηκε από την ΕΣΚΑ με σχετικό έγγραφο που εστάλη αρμοδίως η αναβολή όλων των επόμενων αγώνων που έχουν να δώσουν τόσο οι άνδρες, αρχής γενομένης από αυτόν με τον Ιωνικό Ν.Φ. την Πέμπτη (24/11, 22:00), όσο και τα υπόλοιπα τμήματα υποδομής (Εφηβικό, Παιδικό κλπ).

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η νέα διοίκηση της «Κιβωτού», που διορίστηκε εσπευσμένα, μετά από κυβερνητική παρέμβαση, δύσκολα θα συνεχίσει τη λειτουργία των μπασκετικών τμημάτων, κάτι που θα φέρει αναπόφευκτες ανακατατάξεις στα πρωταθλήματα που αυτά λαμβάνουν μέρος.