Παπαθεοδώρου: «Πολύ καλύτερος και πιο φρέσκος ο Ολυμπιακός, παρότι έπαιξε αργά την Πέμπτη»

Οι δηλώσεις του Ηλία Παπαθεοδώρου, μετά την ήττα του Κολοσσού με 99-64 από τον Ολυμπιακό.

Παπαθεοδώρου: «Πολύ καλύτερος και πιο φρέσκος ο Ολυμπιακός, παρότι έπαιξε αργά την Πέμπτη»

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 99-64 του Κολοσσού στο ΣΕΦ, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να αναγνωρίζει τη μεγάλη διαφορά στη δυναμικότητα των δύο ομάδων:

«Είναι μεγάλη η διαφορά ποιότητας. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος και πιο φρέσκος παρότι έπαιξε αργά την Πέμπτη».

Για τη μεγάλη διαφορά: «Έφταιξε η ποιότητα του Ολυμπιακού και από κει και πέρα οι απουσίες που είχαμε, ο Φορντ και η ελλιπής προετοιμασία που είδαμε λόγω παραθύρων. Αλλά προφανώς η ποιότητα του Ολυμπιακού».

Και όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Για ένα ακόμη παιχνίδι ήταν πολύ καλός. Η διαφορά του είναι πολύ μεγάλη σε σχέση με τη δική μας ομάδα. Ήταν ξεκάθαρο αυτό. Ειδικά μετά το πρώτο δεκάλεπτο δεν μπορέσαμε ποτέ να ακολουθήσουμε τον ρυθμό ούτε σε άμυνα, ούτε σε επίθεση. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για το μπάσκετ που παίζει ο Ολυμπιακός σε Ελλάδα και Ευρώπη. Θα έλεγα πως είναι πολύ γοητευτικός ο τρόπος παιχνιδιού του και είναι ένα καλό παράδειγμα για όλες τις ομάδες η προσέγγιση του στο παιχνίδι. Εμείς θα προσπαθήσουμε να επικεντρωθούμε στα ματς που είναι πιο βατά για εμάς και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη».