ΑΕΚ για Γέλοβατς: «Στέφαν, παίζεις μαζί μας» (vid)

Ένα συγκινητικό βίντεο στη μνήμη του Στέφαν Γέλοβατς δημοσίευσε η ΑΕΚ. Την Παρασκευή (18/11) στην Αθήνα η οικογένειά του.

ΑΕΚ για Γέλοβατς: «Στέφαν, παίζεις μαζί μας» (vid)

Η ΚΑΕ ΑΕΚ αναμένεται να τιμήσει τον αδικοχαμένο Στέφαν Γέλοβατς στην αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική της Basket League κόντρα στον Ιωνικό.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την μνήμη του η «Ένωση» έφτιαξε ένα συγκινητικό βίντεο με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να μιλούν για το «γελαστό παιδί» όπως οι ίδιοι τον γνώρισαν.

«Εννοείται θυμάμαι! Ζήτησε να δει τον θρύλο, legend, της ΑΕΚ, υπάρχει και αποθανατισμένη σε φωτογραφία αυτή τη χειραψία και ας πούμε η πρώτη γνωριμία που είχαμε στο γήπεδο, γιατί είχαμε παίξει και παλιά αντίπαλοι... Είναι από τις σκηνές που θα θυμάμαι από το Στεφ και από εκεί ξεκίνησε η πολύ καλή σχέση και η χημεία που είχαμε...», τόνισε ο αρχηγός της ΑΕΚ, Δημήτρης Μαυροειδής.

Νωρίτερα, με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει πως η οικογένεια του Σέρβου σέντερ αναμένεται στην Αθήνα την Παρασκευή 18/11 με σκοπό να παρευρεθεί στην τελετή ονοματοδοσίας του γυμναστηρίου του Olympic Hall των Άνω Λιοσίων σε «Γυμναστήριο Stevan Jelovac», όπως επίσης και στην αναμέτρηση κόντρα στον Ιωνικό που είναι αφιερωμένη στη μνήμη του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σαν σήμερα, πριν από 12 μήνες, που πάγωσε ο χρόνος... Όταν και ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το «Γελαστό Παιδί» της «Βασίλισσας», που έγινε άγγελος στους ουρανούς, και από την αποφράδα 5η Δεκεμβρίου 2021, τη συντροφεύει και την προσέχει από ψηλά...

Η αναμέτρηση ΑΕΚ – Ιωνικός Νικαίας, το Σάββατο (19/11, 17:00) στα Άνω Λιόσια, είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Stevan Jelovac, και να διεξαχθεί παρουσία μελών της οικογένειας του αδικοχαμένου αθλητή μας.

Η οικογένεια αναμένεται στην Ελλάδα την ερχόμενη Παρασκευή, προκειμένου να παραστεί και στη λιτή τελετή ονοματοδοσίας της αίθουσας Γυμναστηρίου του Olympic Hall, η οποία θα ονομαστεί "ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ STEVAN JELOVAC"».

Δείτε το συγκινητικό βίντεο της ΚΑΕ ΑΕΚ: