Γερομιχαλός: «Να δώσουμε το 100% κόντρα στην ΑΕΚ»

Δηλώσεις αναφορικά με την επικείμενη αναμέτρηση με της ΑΕΚ έκανε ο αρχηγός του Λαυρίου, Πέτρος Γερομιχαλός.

Γερομιχαλός: «Να δώσουμε το 100% κόντρα στην ΑΕΚ»

Το Λαύριο υποδέχεται την ΑΕΚ το Σάββατο 5/6 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Basket League κυνηγώντας την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και ο Πέτρος Γερομιχαλός παραχώρησε δηλώσεις από τα social media της ομάδας.

Ο 28χρονος φόργουορντ στάθηκε στη σημαντικότητα της αναμέτρησης λέγοντας χαρακτηριστικά πως ελπίζουν σε μια καλή εμφάνιση που συνοδευτεί με νίκη.

Παράλληλα απήυθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να γεμίσει το γήπεδο με ζωή και παλμό από τις εξέδρες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αύριο, Σάββατο 5/11 στις 7:15 μμ, παίζουμε με την ΑΕΚ στο γήπεδό μας.
Παιχνίδια σαν και αυτά δεν εξαρτώνται μόνο από σένα αλλά και από τον αντίπαλο… Από την πλευρά μας οφείλουμε να δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας και να προσπαθήσουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση που ελπίζουμε να συνοδευτεί από μια μεγάλη νίκη.

Φέτος έχουμε μια νεανική ομάδα με πολλούς καινούργιους παίκτες και με πολύ ταλέντο. Αυτή τη στιγμή δεν χρειάζονται πολλά λόγια.

Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι το πρωτάθλημα, δουλεύουμε πάρα πολύ μέσα στο γήπεδο και πιστεύω ότι πολύ γρήγορα η ομάδα θα βρει τα πατήματά της και θα δείξει πολύ καλύτερα στοιχεία από αυτά που έχει δείξει μέχρι τώρα.

Το Λαύριο Megabolt είναι μια μεγάλη οικογένεια όπου είμαστε ΟΛΟΙ μαζί στα καλά και στα δύσκολα. Αύριο, χρειαζόμαστε τη στήριξη των φιλάθλων μας και θέλουμε οι εξέδρες να γεμίσουν ζωή και παλμό!»