Ολυμπιακός: Ατομικό ο Λαρεντζάκης, πιθανότατα θα παίξει με Βαλένθια

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα την ώρα που ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την Βαλένθια. 

Ολυμπιακός: Ατομικό ο Λαρεντζάκης, πιθανότατα θα παίξει με Βαλένθια

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για το ματς με την Βαλένθια (4/11, 21:00), για την 4η αγωνιστική της EuroLeague, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αντιμετωπίζει ένα μόνο πρόβλημα.

Συγκεκριμένα, όλοι οι παίκτες των «ερυθρόλευκων» προπονήθηκαν κανονικά, εκτός από τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη. Ο διεθνής γκαρντ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αφού δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το αιμάτωμα στο πόδι που τον ταλαιπωρεί και τον κράτησε εκτός από την αναμέτρηση με το Λαύριο για την Basket League.

Παρόλα αυτά, στους Πειραιώτες δεν υπάρχει ιδιαίτερα ανησυχία ενόψει των «νυχτερίδων» και η εκτίμηση είναι πως ο Λαρετζάκης θα είναι κανονικά στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Από ‘κει και πέρα, αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού έδωσε το «παρών» σε εκδήλωση της εταιρίας ένδυσης «GSA». Την ομάδα του Πειραιά εκπροσώπησαν οι Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Τόμας Γουόκαπ, Τζορτζ Πάπας, Ταρίκ Μπλακ και Μιχάλης Λούντζης.