Ο Αλευρογιάννης συνεχίζει στον Πανιώνιο

O Σταύρος Αλευρογιάννης θα συνεχίσει να είναι ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Πανιώνιος, έως την στιγμή που θα βρεθεί η διάδοχη κατάσταση. Η ανακοίνωση της ομάδας.

Ο Αλευρογιάννης συνεχίζει στον Πανιώνιο

Η ΚΑΕ Πανιώνιος ανακοίνωσε πως ο Σταύρος Αλευρογιάννης θα παραμείνει μεγαλομέτοχος της ομάδας, έως την στιγμή που θα βρεθεί διάδοχη κατάσταση. Δίπλα του θα τοποθετηθεί πενταμελής επιτροπή.

Η σχετική ανακοίνωση:

"H συγκρότηση πενταμελούς επιτροπής, από μέλη της Πανιώνιας οικογένειας και μη και η οποία θα ασχολείται με την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας μπάσκετ, αποτελεί το πρώτο βήμα της ΚΑΕ Πανιώνιος που προχωρά τάχιστα και στην υλοποίηση του νέου μεταγραφικού σχεδιασμού.

Ο μεγαλομέτοχος κ. Σταύρος Αλευρογιάννης, όπως του ζητήθηκε από την συντριπτική πλειοψηφία της πρόσφατης γενικής συνέλευσης και έχοντας αποδείξει την φερεγγυότητα του στο διάστημα της ενασχόλησης του, κατά την περσινή περίοδο, θα εγγυηθεί την βιωσιμότητα της ΚΑΕ Πανιώνιος, έως ότου και στην διάρκεια της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, υπάρξει ενδιαφέρον και συμφωνία με υποψήφιο επενδυτή, ώστε να γίνει ομαλά και η δωρεάν μεταβίβαση των μετοχών".