Ο Ολυμπιακός φώναξε «παρών» στη βραδιά του Σπανούλη

Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός και πάλι στη βραδιά του Βασίλη Σπανούλη 

Ο Ολυμπιακός φώναξε «παρών» στη βραδιά του Σπανούλη

Σε ένα παιχνίδι με τη δική του σημειολογία, ο Ολυμπιακός κέρδισε στο ΣΕΦ 101-79 το Περιστέρι και συνεχίζει αήττητος τη φετινή χρονιά. Η επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη ως αντιπάλου σίγουρα επισκίασε τα πάντα και οι περισσότεροι ασχολήθηκαν μ΄ αυτό. Δικαίως θα λέγαμε, αφού πάντα αυτές οι ιστορίες είναι ξεχωριστές και μένουν στη μνήμη όλων. Απ΄ την άλλη όμως δεν πρέπει να αδικήσουμε και την ομάδα του Ολυμπιακού που για άλλο ένα παιχνίδι έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ και έβαλε 100 πόντους, θυμίζοντας τα περσινά. Το Περιστέρι ήθελε να φανεί ανταγωνιστικό, το πάλεψε αλλά όπως έχουμε ξαναγράψει ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα είναι σ’ άλλο επίπεδο. Προχώρησε έτσι με μια ακόμη νίκη και ετοιμάζεται για την πρώτη φετινή «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκας. Οι Πειραιώτες ταξιδεύουν στην Ισπανία για να αντιμετωπίσουν Ρεάλ (Τετάρτη) και Μπασκόνια (Παρασκευή). Το παιχνίδι με τη «βασίλισσα» αποτελεί ένα δυνατό κρας τεστ για τους «ερυθρόλευκους», αν και ήδη έδειξαν -με τη νίκη τους στη Βαρκελώνη- ότι δεν έχουν να φοβηθούν καμία έδρα.

Στα του παιχνιδιού με το Περιστέρι, ο Σλούκας ήθελε κι αυτός να είναι πρωταγωνιστής στη βραδιά του Σπανούλη, έχοντας 23 πόντους και 13 ασίστ. Ο Βεζένκοφ σταθερός με 17 πόντους, ο Λαρεντζάκης σε φόρμα με 13 πόντους, ενώ διψήφιοι ήταν και οι Πίτερς (13π.), Μακ Κίσικ (14π.). Ο Ολυμπιακός είναι για την ώρα μια καλοκουρδισμένη μηχανή, χωρίς να έχει φτάσει και στο μάξιμουμ.

Μην θριαμβολογούμε πάντως από τώρα, η σεζόν μόλις ξεκίνησε και έχει πολύ δρόμο ακόμη. Όπως είχε φανεί ωστόσο και από πέρυσι τέτοια εποχή, αυτός ο Ολυμπιακός είναι πραγματικά μια σπουδαία ομάδα!

ΥΓ. Παρών στο ΣΕΦ και ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος δεν μπορούσε να απουσιάζει απ΄ αυτή τη ξεχωριστή βραδιά!