Πρίντεζης: «Δεν μου λείπει το μπάσκετ, το τερμάτισα»

Για το πρώτο του παιχνίδι στο ΣΕΦ ως θεατής μίλησε ο Γιώργος Πρίντεζης.

Πρίντεζης: «Δεν μου λείπει το μπάσκετ, το τερμάτισα»

Ο Γιώργος Πρίντεζης βρέθηκε για πρώτη φορά ως θεατής στο ΣΕΦ και παρακολούθησε την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη. Μάλιστα, απάντησε σε ερώτηση για το αν του λείπει το μπάσκετ ενώ σχολίασε την ομάδα των «ερυθρόλευκων».

«Ήταν περίεργο συναίσθημα, γιατί έχω έρθει χιλιάδες φορές εδώ για προπόνηση και τώρα ήμουν θεατής. Χαίρομαι όμως για την ομάδα που τη βλέπω σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά και για τον Βασίλη (σ.σ. Σπανούλη) που έχει φτιάξει μια καλή ομάδα», τόνισε.

Ερωτηθείς αν του λείπει το μπάσκετ απάντησε ξεκάθαρα: «Δεν μου λείπει κάτι. Δεν θεωρώ ότι είχα να δώσω κάτι άλλο, πιστεύω πως το… τερμάτισα. Με σεβασμό προς την ομάδα, τον εαυτό μου και τους φιλάθλους, αυτό που είχα να κάνω το έκανα».

Όσο για τις εντυπώσεις του από το νέο Ολυμπιακό; «Μου αρέσει πολύ η ομάδα φέτος, έχουν γίνει πολύ στοχευμένες κινήσεις. Να έχει υγεία η ομάδα και πιστεύω πως μπορεί να κάνει πολύ καλά πράγματα».

Τέλος, σε ερώτηση για τα μελλοντικά του σχέδια απάντησε: «Προς το παρόν θέλω να αδειάσω, να περάσω χρόνο με την οικογένειά μου, να κάνω πράγματα που δεν είχα τη δυνατότητα να κάνω στην επαγγελματική μου ζωή».