Πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό στην Πάτρα

Ο Ολυμπιακός ξεκινά την υπεράσπιση του τίτλου του αντιμετωπίζοντας απόψε (19:15, ΕΡΤ3) τον Απόλλωνα στην Πάτρα για την πρώτη αγωνιστική της Basket League. Εκτός ο Παπανικολάου. 

Πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό στην Πάτρα

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Πάτρα καθώς σήμερα το απόγευμα (19:15, ΕΡΤ3) αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα για την πρεμιέρα της Basket League. Σκοπός των «ερυθρολεύκων» να διατηρήσουν τα σκήπτρα, να τερματίσουν στην πρώτη θέση της κατάταξης και να διασφαλίσουν το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας επισήμανε στους παίκτες του πως θα πρέπει να ξεχάσουν το ματς με την Μπαρτσελόνα. Να το αφήσουν πίσω και να επικεντρωθούν σε εκείνο κόντρα στον Απόλλωνα.

Στα χρόνια του επαγγελματικού πρωταθλήματος (από το 1992-93) ο Απόλλων νίκησε μόνο μία φορά στους 43 αγώνες που έγιναν με τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στην Πάτρα χωρίς τον Κώστα Παπανικολάου. Ο αρχηγός των νταμπλούχων Ελλάδος ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα επιγονατιδικού στο δεξί πόδι. Αποφασίστηκε να ξεκουραστεί και να μη ρισκάρει με την παρουσία του στο ματς ενόψει και του παιχνιδιού της Παρασκευής (14/10) κόντρα στην Ζαλγκίρις Κάουνας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Στη δωδεκάδα θα βρεθεί ο 20χρονος πλέι μέικερ Ιωσήφ Κολοβέρος.