Βεζένκοφ: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, παίζουμε έναν τίτλο»

Ο Σάσα Βεζένκοφ για τον τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό τόνισε ότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες, καθώς ο Ολυμπιακός παίζει για έναν τίτλο

Βεζένκοφ: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, παίζουμε έναν τίτλο»

Ο Σάσα Βεζένκοφ αναφέρθηκε στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Προμηθέα, ενώ στάθηκε και στον τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς: «Ξέραμε από τη αρχή ότι ο Προμηθέας είναι δύσκολη ομάδα ειδικά στο μακρινό σουτ. Δεχθήκαμε 15πόντους, αλλά μετά ανεβάσαμε απόδοση».

Για τον τελικό: «Δεν ήμασταν στο 100%, αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες, παίζουμε έναν τίτλο, κάποια πρωταθλήματα στην Ευρώπη έχουμε ξεκινήσει ήδη. Πρέπει να είμαστε πνευματικά και σωματικά έτοιμοι».

Για τους στόχους του Ολυμπιακού: «Θα φανεί στο χειροκρότημα. Όλα τα παιδιά που έχουν έρθει είναι έμπειροι παίκτες, αλλά θα φανεί στο τέλος».

Για τον Παναθηναϊκό: «Στον Παναθηναϊκό ήρθαν παίκτες με εμπειρία. Και εμείς δεν είμαστε έτοιμοι. Έχουν ταλέντο οι παίκτες που ήρθαν στον Παναθηναϊκό. Εμείς θέλουμε τη νίκη».

Για το πως είδε τον Παναθηναϊκό: «Είναι λογικό όταν μια ομάδα παίζει πρώτο επίσημο παιχνίδι, ειδικά κόντρα στον Κολοσσό που έπαιξε καλά. Περιμένω καλύτερο τον Παναθηναϊκό αύριο».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Σίγουρα Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν ένα προβάδισμα και μεγαλύτερο μπάτζετ, αλλά και το Περιστέρι. Θα δούμε κάθε ομάδα να διεκδικεί τις δυνατότητες της».