ΑΕΚ: «Έσβησε» και τα 24 ban

Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με τους πιστωτές της και κατάφερε να διευθετήσει τα 24 ban που είχαν επιβληθεί στην «Ένωση», κάτι που σημαίνει πως μπορεί να χρησιμοποιήσει όλες τις μεταγραφές της

ΑΕΚ: «Έσβησε» και τα 24 ban

Κανονικά μπορεί να χρησιμοποιήσει τους παίκτες που απέκτησε με μεταγραφή θα μπορεί η ΑΕΚ πλέον, καθώς κατάφερε να κλείσει το «μέτωπο» με τα 24 ban που είχαν επιβληθεί στην ΚΑΕ λόγω οφειλών.

Η «Ένωση» ταλαιπωρήθηκε τους τελευταίους μήνες με τον... βραχνά των ban, τα οποία είχαν γίνει πάρα πολλά και απαιτούσαν άμεσες λύσεις. Ωστόσο, τα νέα που έρχονται από το «κιτρινόμαυρο στρατόπεδο» είναι πολύ θετικά για την «επόμενη μέρα» της ομάδας.

Τα στελέχη της ΑΕΚ είχαν επικεντρωθεί στο θέμα τις προηγούμενες ημέρες και μάλιστα νωρίτερα μέσα στην μέρα είχε γίνει γνωστό πως τα είχαν μειώσει σε εννέα και αυτά αποτελούσαν μέρος της συμφωνίας με την FIBA.

Πλέον έχουν διευθετηθεί και αυτά και οι «κιτρινόμαυροι» μπορούν να κοιτάξουν με ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία το... αύριο.

Κι αυτό γιατί «καθάρισαν» όλες τις εκκρεμότητες που υπήρχαν και «έσβησαν» όσα ban είχαν μείνει. Έτσι, η ομάδα του Ηλία Καντζούρη θα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει κανονικά τους ξένους παίκτες που απέκτησε στο μεταγραφικό παζάρι.

Άλλωστε, τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (30/9) τελειώνει η προθεσμία που υπάρχει για να δηλωθούν οι παίκτες στην FIBA και οι εξελίξεις έτρεξαν ραγδαία τα τελευταία 24ωρα με συνεχόμενες επαφές μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες.

Ο «ισχυρός άνδρας» της ΑΕΚ Μάκης Αγγελόπουλος για να έρθει σε συμφωνία με όλους όσους είχαν λαμβάνειν χρήματα χρειάστηκε να δαπανήσει ένα πολύ μεγάλο ποσό.

Αν μη τι άλλο με την προσπάθεια που έκανε έδειξε τη διάθεση του να κλείσει παλιούς λογαριασμούς και να προχωρήσει μπροστά με την «Ένωση», προκειμένου να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει για τη νέα σεζόν.