Βεζένκοφ: «Θέλω να είμαι σταθερός, να δουλεύω και να συνεχίσουμε να κερδίζουμε τίτλους» (vid)

Ο άσος του Ολυμπιακού, Σάσα Βεζένκοφ μίλησε για τη νέα αγωνιστική περίοδο αλλά και τη φοβερή περσινή σεζόν. Τι είπε για το EuroBasket και την EuroLeague. 

Βεζένκοφ: «Θέλω να είμαι σταθερός, να δουλεύω και να συνεχίσουμε να κερδίζουμε τίτλους» (vid)

O Βούλγαρος φόργουορντ μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της bwin, για τη στήριξη που είχε από τον Ολυμπιακό, την σταθερότητα που επιθυμεί και τη φετινή σεζόν, ώστε να βοηθήσει στην κατάκτηση των τίτλων!

«Να έχουμε υγεία και θα δίνω το 100% για να υλοποιήσουμε όλους τους στόχους μας», τόνισε ο Βεζένκοφ.

Ο άσος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στη σταθερότητα ενόψει της νέας σεζόν, την οποία και χαρακτηρίζει βασικό εργαλείο για την κατάκτηση των στόχων. «Η σταθερότητα δουλεύεται και είναι το πιο δύσκολο. Θέλω να είμαι σταθερός, να δουλεύω και να συνεχίσουμε να κερδίζουμε τίτλους».

Ο Σάσα Βεζένκοφ έζησε την απόλυτη εμπειρία του EuroBasket, είχε σπουδαίες παραστάσεις και αριθμούς που εντυπωσίασαν. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού είχε κατά μέσο όρο 37,1 λεπτά ανά αγώνα, 26,8 πόντους, 12,2 ριμπάουντ, 2,2 ασίστ και το συγκλονιστικό 31,2 στην αξιολόγηση. Κι όλα αυτά στην πρώτη του συμμετοχή, σε μία πολύ υψηλών απαιτήσεων διοργάνωση.

«Μου έκανε καλό που παίξαμε σε τόσο δυνατές ομάδες και κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ισπανία», υποστήριξε στην κάμερα της bwin.