Παπανικολάου: «Να διατηρήσουμε τα κεκτημένα»

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Κώστας Παπανικολάου μίλησε στον ΕΣΑΚΕ για τις προκλήσεις της νέας προσπάθειας στη Basket League

Παπανικολάου: «Να διατηρήσουμε τα κεκτημένα»

Για τους στόχους του Ολυμπιακού εντός συνόρων μίλησε ο Κώστας Παπανικολάου στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ενόψει της νέας σεζόν.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού στάθηκε τόσο στο νταμπλ που θέλουν να κερδίσουν ξανά οι «ερυθρόλευκοι» αλλά και στον πρώτο τίτλο της χρονιάς με το Super Cup.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ΕΣΑΚΕ:

«Ο στόχος μας δεν μπορεί να είναι άλλος πέρα από την κορυφή και την διατήρηση των κεκτημένων. Πέρυσι πήραμε το νταμπλ και θα δουλέψουμε σκληρά προκειμένου να μπορέσουμε να το πανηγυρίσουμε ξανά.

Δεν θα είναι εύκολο, καθώς το πρωτάθλημα αναμένεται να είναι ακόμη πιο ανταγωνιστικό. Θεωρώ, ωστόσο, πως και φέτος διαθέτουμε ένα πολύ καλό σύνολο, ικανό να πετύχει όλους τους στόχους που έχουμε θέσει.

Όπως είπα και πριν, το σίγουρο είναι πως θα δουλέψουμε σκληρά. Από κει και πέρα, αν έχουμε υγεία και τύχη, μιας και στον αθλητισμό οι δύο αυτοί παράγοντες παίζουν σημαντικό ρόλο, είμαι σίγουρος πως θα καταφέρουμε να δώσουμε ξανά μεγάλες χαρές στον φίλαθλο κόσμο μας. Εύχομαι καλή σεζόν σε όλους.

Όσον αφορά στο Super Cup είναι δεδομένο, πως καμία ομάδα δεν θα είναι 100% έτοιμη, ωστόσο, πρόκειται για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς και είμαι σίγουρος πως όλοι όσοι λαμβάνουν μέρος θέλουν να τον πανηγυρίσουν. Το ίδιο ισχύει και για εμάς».