Μπαρτζώκας: «Πρωταγωνιστές παντού»!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για τους στόχους των «ερυθρολεύκων» τη νέα σεζόν στη Basket League

Μπαρτζώκας: «Πρωταγωνιστές παντού»!

Το πρωτάθλημα της Basket League ξεκινά σε δύο εβδομάδες και ο Ολυμπιακός ασφαλώς είναι το μεγάλο φαβορί για μια ακόμα χρονιά.

Ενόψει της νέας σεζόν ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στους στόχους του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα που ξεκινάει το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή των «ερυθρολεύκων» στον ΕΣΑΚΕ:

«Η αποστολή μας φέτος είναι ακόμη πιο δύσκολη σε σχέση με πέρυσι και αυτό γιατί είμαστε οι εν δυνάμει πρωταθλητές Ελλάδος. Αυτό σημαίνει πως όλοι θα έχουν εξτρά κίνητρο να μας κερδίσουν, αλλά και εμείς από την πλευρά μας θα έχουμε το… βάρος του να διατηρήσουμε τα κεκτημένα.

Επιπλέον, οι περισσότερες ομάδες έχουν ενισχυθεί σημαντικά, κάτι που σημαίνει πως το φετινό πρωτάθλημα θα είναι ακόμη πιο ανταγωνιστικό.

Τίποτα, όμως, από όλα αυτά δεν αλλάζει τον στόχο μας, που ήταν και παραμένει η κορυφή. Άλλωστε, όταν είσαι στον Ολυμπιακό δεν νοείται να στοχεύεις σε κάτι λιγότερο.

Φέτος έχουμε φτιάξει ένα δυνατό σύνολο, ‘χτίζοντας’ πάνω σε έναν βασικό κορμό, με στόχο να πρωταγωνιστήσουμε, όπως και πέρυσι, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή σεζόν, με υγεία και αθλητικό πνεύμα».