Ράντονιτς: «Δεν μπορούμε να πούμε ακριβώς πότε θα είναι έτοιμη η ομάδα»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Ράντονιτς μίλησε για τη νέα σεζόν, το Super Cup και τους στόχους των «πράσινων». 

Ράντονιτς: «Δεν μπορούμε να πούμε ακριβώς πότε θα είναι έτοιμη η ομάδα»

Ο τεχνικός των «πράσινων», Ντέγιαν Ράντονιτς μίλησε στη Media Day, τόσο για τη νέα σεζόν, όσο και το Super Cup που θα διεξαχθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο στη Ρόδο.

Το πότε θα είναι έτοιμος ο Παναθηναϊκός: «Δεν μπορούμε να πούμε ακριβώς πότε. Αύριο θα έχουμε επιτέλους όλους τους παίκτες στη διάθεσή μας. Την περασμένη εβδομάδα ο Παπαγιάννης έκανε κάποιες προπονήσεις μαζί μας. Πάμε βήμα-βήμα για να δούμε που βρισκόμαστε. Είμαστε μια καινούρια ομάδα, οι Πονίτκα και Γκριγκόνις θα είναι μαζί μας αύριο για πρώτη φορά. Θα κάνουμε ότι χρειάζεται και πρέπει να έχουμε υπομονή στο πλάνο μας».

Το Super Cup και την πιθανή κόντρα με τον Ολυμπιακό: «Οι περισσότερες ομάδες της Ευρωλίγκα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση. Συγκεντρωνόμαστε το πως θα είμαστε όλοι μαζί στο παρκέ για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και στην προπόνηση και στο τουρνουά».

Το μήνυμα στον κόσμο της ομάδας: «Θα δώσουμε ότι έχουμε σε κάθε παιχνίδι. Δεν είναι κατάλληλη ώρα για να πούμε πολλά, ειδικά για την Ευρωλίγκα, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει. Ελπίζω να είμαστε ανταγωνιστικοί και να είμαστε ικανοποιημένοι στο τέλος της σεζόν».