Φάνης Χριστοδούλου: «Ασόβαροι άνθρωποι έριξαν τον Πανιώνιο» (vid)

Για την απόφαση του να ασχοληθεί με τα διοικητικά του Πανιωνίου μίλησε ο Φάνης Χριστοδούλου κατά την παρουσίαση της ομάδας. 

Φάνης Χριστοδούλου: «Ασόβαροι άνθρωποι έριξαν τον Πανιώνιο» (vid)

Ο Πανιώνιος θα αγωνίζεται την ερχόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής έχοντας ως στόχο της άνοδο στην Α2 κατηγορία.

Στην προσπάθεια αυτή θα βοηθήσει από διοικητικό πόστο η παλιά δόξα του συλλόγου και του ελληνικού μπάσκετ, ο Φάνης Χριστοδούλου.

Κατά την παρουσίαση της ομάδας για την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν ο «μπέμπης» του ελληνικού μπάσκετ πήρε το λόγο μιλώντας για τους λόγους που αποφάσισε να συνεισφέρει σε αυτή την προσπάθεια ενώ δεν έκρυψε τα λόγια του για τις ευθύνες των προηγούμενων διοικήσεων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μετά από πολλά χρόνια ήρθα στον Πανιώνιο για να βοηθήσω όσο μπορώ. Και το έκανα αυτό γιατί ήρθαν στην Πάρο να με δουν οι Θοδωρής Μητρόπουλος και Παναγιώτης Ηλιάδης. Μέχρι σήμερα κανείς δεν ασχολήθηκε με εμένα όλα αυτά τα χρόνια. Είχα πρόταση και παλιότερα για να μπω στην ομάδα, αλλά ευτυχώς δεν την αποδέχτηκα. Ήταν ασόβαροι οι προηγούμενοι και εκείνοι έφεραν εδώ τον Πανιώνιο. Θέλω από την πλευρά μου να βοηθήσω όσο μπορώ».