Γκριγκόνις: «Προτιμώ να υπόσχομαι λιγότερα και να φέρνω αποτελέσματα» (vid)

Σε δηλώσεις προχώρησε ο Μάριους Γκριγκόνις κατά την άφιξη του στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Γκριγκόνις: «Προτιμώ να υπόσχομαι λιγότερα και να φέρνω αποτελέσματα» (vid)

Άρτι αφιχθείς από το Βερολίνο ο Μάριους Γκριγκόνις δήλωσε στην κάμερα του paobc.gr πως ανυπομονούσε εδώ και δύο περίπου μήνες να έρθει στη Αθήνα.

Ο Λιθουανός γκαρντ που έκανε εξαιρετικό Eurobasket με την Εθνική ομάδα της χώρας του είπε πως θέλει να συνεχίσει τη λιθουανική παράδοση στο «τριφύλλι», ενώ ξεκαθάρισε πως προτιμά τα έργα από τα λόγια και τις υποσχέσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την άφιξη του στην Αθήνα: «Νιώθω πολύ όμορφα! Είχα στο μυαλό μου ότι θα έρθω στην Αθήνα εδώ και περίπου δύο μήνες και είμαι ενθουσιασμένος»

Για τη... λιθουανική παράδοση: «Εύχομαι να συνεχίσω την παράδοση! Ελπίζω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών γιατί εκείνοι οι παίκτες ήταν πολύ καλοί, ιδιαίτερα ο Σάρας, ο Σισκάουσκας ο Μασιούλις… Για τον Γιαφτόκας δεν ήταν το ίδιο, αλλά ήταν όλοι καλοί παίκτες».

Για τους στόχους: «Είναι δύσκολο να μιλήσεις για στόχους, πάντα προτιμώ να υπόσχομαι λιγότερα και να φέρνω καλύτερα αποτελέσματα! Μπορώ να εγγυηθώ πως θα παλεύουμε και ότι θα προσπαθούμε για να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι»

Το μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Ξέρω ότι οι φίλαθλοι της ομάδας είναι παθιασμένοι και έχουν μεγάλη ενέργεια, προσωπικά θέλω να το φέρουμε αυτό και στο παρκέ. Ας το κάνουμε όλοι μαζί!»