Άρης: Ξεκινά η διάθεση των διαρκείας

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης προχωρά αύριο (13/9) στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο και ζητά την συνδρομή των φιλάθλων της ομάδας

Άρης: Ξεκινά η διάθεση των διαρκείας

Την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2022-23 γνωστοποίησε η ΚΑΕ Άρης.

Σημειώνεται πως στα πακέτα των διαρκείας συμπεριλαμβάνονται οι αγώνες της Basket League, τόσο στην κανονική διάρκεια όσο και στα play off.

Μάλιστα διευκρινίζεται ότι αν η ομάδα καταφέρει να προκριθεί στον όμιλο του FIBA Europe Cup τότε θα βγει νέο πακέτο αποκλειστικά για τους ευρωπαϊκούς αγώνες, με προνομιακές τιμές για τους κατόχους διαρκείας.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης:

«Η αντίστροφη μέτρηση για τη νέα σεζόν ξεκίνησε και η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι από την Τρίτη 13/09/22 τίθενται στην κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2022-23.

Ο ΑΡΗΣ προέρχεται από μία χρονιά στην οποία, κόντρα σε όλες τις προβλέψεις και με το χαμηλότερο προϋπολογισμό στην Basket League, κατάφερε να πραγματοποιήσει μία πολύ θετική πορεία, προχωρώντας παράλληλα σε σημαντικό βαθμό την προσπάθεια της οικονομικής εξυγίανσης της ΚΑΕ. Ο στόχος παραμένει ο ίδιος: Ένα βήμα παραπάνω και συνέχεια στην τακτοποίηση παλιών «αμαρτιών».

Έχοντας κρατήσει τον προπονητή, Γιάννη Καστρίτη και ένα κομμάτι του ελληνικού «κορμού», η ομάδα στελεχώθηκε με παίκτες που ταιριάζουν στα «θέλω» του κόουτς, έχοντας ως στόχο την εκ νέου δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου, που θα βλέπει κάθε αντίπαλο στα μάτια.

Αυτή η προσπάθεια δεν μπορεί να στεφθεί με επιτυχία χωρίς να έχει ο ΑΡΗΣ τον κόσμο στο πλευρό του. Έναν κόσμο ο οποίος έχει (από)δείξει εδώ και πολλά χρόνια ότι μπορεί να δώσει τη δική του ώθηση, ώστε η ομάδα να καταφέρνει ακόμα και να υπερβεί εαυτόν.

Με τη μαζική αγορά εισιτηρίων διαρκείας, ο ΑΡΗΣ θα έχει ένα «Nick Galis Hall» από τα παλιά, με ό,τι αυτό συνεπάγεται στο αγωνιστικό κομμάτι, ενώ θα πάρει και μία σημαντική οικονομική ανάσα, σε μία πολύ δύσκολη εποχή, όπου τα έσοδα σπανίζουν και δαπανώνται μεγάλα ποσά από την ΚΑΕ, ώστε αυτή να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της και να διευθετεί παράλληλα οφειλές του παρελθόντος.

Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν για τους αγώνες της Stoiximan Basket League, σε κανονική περίοδο και play offs. Η ομάδα μας αγωνίζεται στα προκριματικά του Fiba Europe Cup και σε περίπτωση πρόκρισης στους ομίλους, θα βγει νέο «πακέτο» μόνο για την Ευρώπη, με προνομιακές τιμές για τους κατόχους διαρκείας.

Σας περιμένουμε στο «Nick Galis Hall». Όλοι μαζί, μία γροθιά, για να ξαναπάμε τον ΑΡΗ μας ψηλά!

Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι ένα μέρος των εσόδων από κάθε εισιτήριο διαρκείας θα διατεθεί στην ομάδα Μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου, η οποία φέτος θα προσπαθήσει να επιστρέψει στα «σαλόνια» της Α1.

Οι κάτοχοι διαρκείας της ΚΑΕ ΑΡΗΣ θα έχουν δικαίωμα δωρεάν εισόδου σε όλους τους αγώνες της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.


ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ, αφουγκραζόμενη τη δύσκολη, οικονομικά, εποχή που βιώνει η χώρα μας, αλλά θέλοντας και να ευχαριστήσει όσους έρχονται από την επαρχία για να στηρίξουν την ομάδα, όπως και τους περσινούς κατόχους διαρκείας, έχει μία σειρά από εκπτώσεις στα εισιτήρια της νέας σεζόν.

Στόχος είναι επίσης να μπορούν να δίνουν το «παρών» στις κερκίδες του «Nick Galis Hall» τα παιδιά, τα οποία είναι το μέλλον του συλλόγου. Για παιδιά ηλικίας 7-14 ετών υπάρχει έκπτωση 50%.

Επίσης, οι φίλαθλοι εκτός νομού Θεσσαλονίκης έχουν έκπτωση 30%, όσο είναι το ποσοστό έκπτωσης και για τα ΑΜΕΑ. Οι φοιτητές και οι άνεργοι θα αγοράσουν το διαρκείας τους με έκπτωση 20%.

Για τους περσινούς κατόχους διαρκείας, ισχύουν οι περσινές τιμές (2021-22), εκτός των περιπτώσεων που εμπίπτουν στις παρακάτω κατηγορίες των εκπτώσεων, οι οποίες ισχύουν για τις φετινές τιμές.

Οι περσινοί κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν το δικαίωμα να διατηρήσουν τη θέση τους μέχρι την Τετάρτη 22/09 (αν επιλέξουν τη Viva, στο πεδίο «ανανέωση» και όχι «κράτηση»). Στη συνέχεια, οι θέσεις θα «ελευθερωθούν».


Για την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας, απαραίτητα είναι τα παρακάτω:

*ΑΜΚΑ

*Αστυνομική Ταυτότητα

*Τηλέφωνο

*E-Mail

Για τους εκτός νομού Θεσσαλονίκης κατόχους που έχουν τη σχετική έκπτωση, εκκαθαριστικό Εφορίας.

Για τους ΑΜΕΑ που έχουν τη σχετική έκπτωση, αποδεικτικό αναπηρίας.

Για τους φοιτητές που έχουν τη σχετική έκπτωση, εν ενεργεία φοιτητικό πάσο και για τους ανέργους, εν ενεργεία κάρτα ανεργίας.

ΤΑ ΜΕΡΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

*Από την πλατφόρμα της VIVA (viva.gr).

*Από την μπουτίκ της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 18:00.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

*Μετρητά

*Με χρεωστική – πιστωτική κάρτα

*Στην πιστωτική κάρτα, από 2 έως 4 δόσεις.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλ. 2310 275464 και να στείλετε e-mail στο [email protected]