ΚΑΕ Χολαργός: «Γίνε μέρος της προσπάθειας»

Οι νεοφώτιστοι στη Basket League έθεσαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν, ζητώντας τη στήριξη του φίλαθλου κοινού.

ΚΑΕ Χολαργός: «Γίνε μέρος της προσπάθειας»

Για την παρθενική παρουσία της ομάδας στα «σαλόνια» της κορυφαίας κατηγορίας μπάσκετ της χώρας προετοιμάζονται άπαντες στον Χολαργό και σε αυτό το πλαίσιο η ΚΑΕ έθεσε σε κυκλοφορία τις νέες κάρτες διαρκείας για το επερχόμενο πρωτάθλημα.

Η διοίκηση του συλλόγου ζήτησε από το φίλαθλο κοινό να στηρίξει την ομάδα του Άρη Λυκογιάννη σε αυτή τη νέα προσπάθεια, αναφέροντας τα εξής στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε:

«Η ΚΑΕ Χολαργός ενημερώνει τους φιλάθλους της πως από ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την προσεχή αγωνιστική περίοδο (2018-19).

Η διοίκηση του συλλόγου, οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο καλούν τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό τους και να στηρίξει την προσπάθεια στην παρθενική εμφάνιση της ομάδας στην BasketLeague.

Με σύνθημα «Γίνε μέρος αυτής της προσπάθειας» η ΚΑΕ Χολαργός καλεί τους φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα και να σταθούν στο πλευρό της τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι οι εξής: 100 ευρώ (ειδική προσφορά για τους κατόχους καρτών των τμημάτων υποδομής του συλλόγου), 150 ευρώ (Οικογενειακά, ένας γονέας με ένα παιδί), 200 ευρώ, 300 ευρώ και 500 (VIP)».