Παναθηναϊκός: Στην προπόνηση Λι και Καλαϊτζάκης

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς είδε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού τους Λι και Καλαϊτζάκη, ενώ την Τετάρτη (31/8) αναμένεται στην Αθήνα ι Νέιτ Ουόλτερς, που είχε πάρει άδεια

Παναθηναϊκός: Στην προπόνηση Λι και Καλαϊτζάκης

Στην διάθεση του Ντέγιαν Ράντονιτς τέθηκαν οι Πάρις Λι και Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές ομάδες.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας φόργουορντ «κόπηκε» από τον Δημήτρη Ιτούδη όσον αφορά το ερχόμενο Eurobasket και στη συνέχεια ενσωματώθηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Αντίστοιχα επέστρεψε στην Αθήνα και ο Πάρις Λι, ο οποίος με τη σειρά του βρέθηκε την εθνική ομάδα του Καμερούν για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Αμερικανός γκαρντ ακολούθησε μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια ακολούθησε μέρος της προπόνησης.

Στο μεταξύ την Τετάρτη (31/8) αναμένεται στην Αθήνα και ο Νέιτ Ουόλτερς, ο οποίος με τη σειρά του θα ενσωματωθεί στους «πράσινους» ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Μέχρι στιγμής οι μοναδικοί απόντες λόγω των υποχρεώσεών τους με τις Εθνικές ομάδες είναι οι Παπαγιάννης, Μποχωρίδης και Γκριγκόνις.