Σλαφτσάκης: «Μόνο οι πράξεις μετράνε…»

Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης μίλησε για τη νέα προσπάθεια στον ΠΑΟΚ, την προετοιμασία, αλλά και τις δυσκολίες της αγωνιστικής σεζόν που έρχεται

Σλαφτσάκης: «Μόνο οι πράξεις μετράνε…»

Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης θα ενισχύσει τη νέα αγωνιστική περίοδο τον ΠΑΟΚ μετά το πέρασμά του από τον Κολοσσό Ρόδου.

Ο 28χρονος φόργουορντ μίλησε για την προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν, στάθηκε στον τομέα της ομοιογένειας και τόνισε πως το μυστικό του φετινού «Δικεφάλου» είναι τα λίγα λόγια και οι πολλές πράξεις μέσα στο γήπεδο.

Όσα είπε στην κάμερα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Αρχικά είπε: «Υπάρχει κούραση. Θεωρώ ότι υπάρχει μεγάλη διάθεση και όρεξη, να δημιουργήσουμε ένα ωραίο σύνολο. Είναι πολύ σημαντικό, να είναι γερές οι βάσεις έτσι ώστε να είναι ανάλογη και η συνέχεια.

Επειδή είμαστε μία καινούργια ομάδα, ο βασικός μας στόχος είναι να έχουμε καλή χημεία, κατ’ επέκταση μία καλή ατμόσφαιρα μέσα στα αποδυτήρια, γιατί στις δύσκολες στιγμές που θα έρθουν μέσα στη σεζόν, αυτή θα βοηθήσει για να τις ξεπεράσουμε και να κάνουμε το βήμα παραπάνω».

Για το διάστημα που πέρασε από το τελευταίο παιχνίδι της περασμένης σεζόν: «Πάει πολύ καιρός που είχαμε παιχνίδι. Κάθε παίκτης, θέλει να παίζει, να βελτιώνεται, να κερδίζει. Όλοι ανυπομονούν να περάσουν αυτές οι εβδομάδες που τα φορτία είναι μεγάλα, για να έρθουν τα πρώτα φιλικά παιχνίδια και στη συνέχεια, να έρθουν και τα επίσημα».

Για την προετοιμασία: «Πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτήν την περίοδο, για να μάθουμε ο ένας τον άλλο, τη φιλοσοφία του κόουτς και να είμαστε έτοιμοι στο ξεκίνημα. Θεωρώ πως είμαστε όλοι, εξαιρετικοί χαρακτήρες. Θα είμαστε μία πολύ αθλητική και νεανική ομάδα. Το μυστικό θα είναι, να μη λέμε πολλά λόγια, αλλά να κάνουμε πράξεις μέσα στις τέσσερις γραμμές».