Επίσημο: Ανακοίνωσε Παπαδάκη η ΑΕΚ

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Κωνσταντίνου Παπαδάκη, ο οποίος έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της «Ένωσης».

Επίσημο: Ανακοίνωσε Παπαδάκη η ΑΕΚ

Ο χαρισματικός σουτέρ συμμετείχε στην προετοιμασία της ΑΕΚ μαζί με τον Βαγγέλη Μάντζαρη, διεκδικώντας τη θέση του 5ου γκαρντ στο ρόστερ της «Ένωσης», ενώ όπως σας είχαμε ενημερώσει τις προηγούμενες μέρες, ο 24χρονος φαινόταν να «κερδίζει» τον Ηλία Καντζούρη σε αντίθεση με τον πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού.

Το οριστικό deal ανακοινώθηκε την Παρασκευή (26/8) με την υπογραφή μονοετούς συμβολαίου και τον ίδιο να δηλώνει χαρούμενος για την εξέλιξη αυτή.

Με βάση τα παραπάνω, είναι πλέον δύσκολο να συνεχίσει στην ΑΕΚ και ο Βαγγέλης Μάντζαρης, που όμως εξακολουθεί να συμμετέχει στην προετοιμασία στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι συνήψε συμφωνία με τον Κωνσταντίνο Παπαδάκη.

Ο 24χρονος γκαρντ υπέγραψε σήμερα (26/08) συμβόλαιο με τη «Βασίλισσα» έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.»

Οι δηλώσεις του Παπαδάκη στο επίσημο site της ΑΕΚ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, που υπέγραψα στην ΑΕΚ. Είναι προφανές, ότι ξέρω πού ήρθα. Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα μου, ώστε να εκπληρώσει τους στόχους της. Είναι πολύ σημαντικό, που αυτή η μεγάλη ομάδα έχει πλέον το δικό της Σπίτι, το δικό της γήπεδο και δημιουργείται μία δυναμική. Από κει και πέρα, δεν είμαι άνθρωπος, που λέει πολλά λόγια. Προέχει η δουλειά για μένα. Είναι σημαντικό να δουλέψουμε όλοι μαζί, να αποκτήσουμε χημεία, και να παρουσιάσουμε όλοι μαζί κάτι όμορφο, για να χαρεί ο κόσμος της ΑΕΚ».