Φάνης Χριστοδούλου - Πανιώνιος: «Υγεία και σκληρή δουλειά» (pics)

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του Πανιωνίου εν όψει της νέας σεζόν, παρουσία του Γενικού Αρχηγού, Φάνη Χριστοδούλου.

Φάνης Χριστοδούλου - Πανιώνιος: «Υγεία και σκληρή δουλειά» (pics)

Ο Πανιώνιος κάνει την προσπάθεια του για άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία, με τους υπεύθυνους της ομάδας να δηλώνουν έτοιμοι για αυτή την πρόκληση.

Ο Φάνης Χριστοδούλου έδωσε το σύνθημα τονίζοντας την σκληρή δουλειά που πρέπει να γίνει δίνοντας ευχές για υγεία.

Το παρών έδωσαν ο Περικλής Ταυρόπουλος, οι παίκτες της ομάδας της Νέας Σμύρνης, αλλά και οι διοικητικοί ηγέτες Παναγιώτης Ηλιάδης και Θοδωρής Μικρόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «Ιστορικού»:

«Την πρώτη προπόνηση της σεζόν πραγματοποίησε ο ΠΑΝΙΏΝΙΟΣ στο κλειστό "Ανδρέας Βαρίκας" κηρύσσοντας κι επίσημα την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Ο κ.Παναγιώτης Ηλιάδης ήταν παρών και ζήτησε από τους παίκτες "να δουλέψουν σκληρά ώστε ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ να φτάσει εκεί που του αρμόζει ". Αντίστοιχο ήταν και το μήνυμα του κ.Θοδωρή Μικρόπουλου ο οποίος επισήμανε την απαιτητική σεζόν που έρχεται και υπογράμμισε ότι με σκληρή δουλειά όλα θα γίνουν.

Ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας, Φάνης Χριστοδούλου τόνισε προς τους παίκτες ότι "με την προσπάθεια που θα καταβάλουν η ομάδα θα πετύχει την στόχο της, χωρίς να υπάρχει άγχος ή πίεση. Υγεία και δουλειά".

Ο GM Χρήστος Μαγγίνας υπογράμμισε ότι "όλοι θα είναι κοντά στην ομάδα ώστε το οποιοδήποτε πρόβλημα κι αν παρουσιαστεί θα λυθεί άμεσα". Ο κόουτς, Περικλής Ταυρόπουλος είπε ότι πιστεύει πολύ στους παίκτες και στην επίτευξη του στόχου αλλά τίποτα δε γίνεται χωρίς προσπάθεια».