ΕΟΚ: Αύριο (18/8) η κλήρωση Κυπέλλου και Εθνικών Πρωταθλημάτων

Η ΕΟΚ ενημέρωσε για τη μέρα και ώρα διεξαγωγής της κλήρωσης των εθνικών πρωταθλημάτων που διοργανώνει και του Κυπέλλου Ελλάδος.

ΕΟΚ: Αύριο (18/8) η κλήρωση Κυπέλλου και Εθνικών Πρωταθλημάτων

Αύριο Πέμπτη 18/8 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος, όπως επίσης και των Εθνικών Πρωταθλημάτων που είναι υπό την αιγίδα της.

Συγκεκριμένα, εκτός από τα Κύπελλα Ανδρών και Γυναικών, πρόκειται για τα πρωταθλήματα Α2, Β και Γ Ανδρών, όπως επίσης και για τα πρωταθλήματα Α1, και Α2 γυναικών.

Η κλήρωση θα μεταδοθεί μέσω live streaming από το επίσημο κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Η Εθνική Ανδρών βρίσκεται στο επίκεντρο, βαδίζει στο δικό της μονοπάτι με το τουρνουά AEGEAN Ακρόπολις να διεξάγεται στο ΟΑΚΑ και τους αγώνες της Β’ Προκριματικής φάσης με Σερβία (25/8) και Βέλγιο (28/8) και το Ευρωμπάσκετ 2022 να βρίσκουν τη θέση τους στο πρόγραμμά της. Αύριο όμως γίνεται το άτυπο τζάμπολ των Εθνικών Πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών και Γυναικών που ταξιδεύουν το μπάσκετ σε κάθε γωνιά της Ελλάδας με την κλήρωση που θα διεξαχθεί στις 12.00 στα γραφεία της ΕΟΚ.

Η Κλήρωση θα μεταδοθεί μέσω live streaming (youtube.com/hellenicbf), χωρίς την παρουσία κόσμου. Η σειρά με την οποία θα γίνουν οι κληρώσεις είναι η εξής:

Κύπελλο Ανδρών
Πρωτάθλημα Α2 Ανδρών
Πρωτάθλημα Β Ανδρών (1,2,3,4 όμιλοι διαδοχικά)
Πρωτάθλημα Γ Ανδρών (1,2,3,4,5,6 όμιλοι διαδοχικά)
Κύπελλο Γυναικών
Πρωτάθλημα Α1 Γυναικών
Πρωτάθλημα Α2 Γυναικών (1,2,3,4 όμιλοι διαδοχικά)»