ΑΕΚ για Μαυροειδή: «Φιλίστωρ και μύστης των ιδεών μας»

Η ΑΕΚ - με... εκλεπτυσμένο λεξιλόγιο - ανακοίνωσε και επίσημα τη συνέχιση της «αέναης συνεργασίας» με τον Δημήτρη Μαυροειδή.

ΑΕΚ για Μαυροειδή: «Φιλίστωρ και μύστης των ιδεών μας»

Μετά την προαναγγελία της ανανέωσης του αρχηγού της ΑΕΚ, Δημήτρη Μαυροειδή, με ένα βίντεο που θεωρείται ήδη κλασικό, η «Ένωση» ανακοίνωσε και επίσημα τη συμφωνία με τον 37χρονο σέντερ.

«Με εκφρασμένη την επιστημονική άποψη, ότι αυτός ο γίγαντας του σύμπαντος (ο ήλιος) "θα χάνει σταθερά όγκο και μάζα μετά από εκατομμύρια χρόνια", τότε η συμπόρευση ΑΕΚ και Μαυροειδή προμηνύεται μακρά και φωτοβόλος εις τους αιώνας των αιώνων», έγραψαν χαρακτηριστικά οι υπέυθυνοι της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Η σχέση της οικογένειας της Α.Ε.Κ. με τον Δημήτρη Μαυροειδή παραμένει εξαιρετικά ζωτική και καρμική.

Ο φιλίστωρ και μύστης των ιδεών μας, δεν μπορούσε να μην υπογράψει (σήμερα, 16/08) συμβόλαιο για 7η αγωνιστική περίοδο, με την ομάδα, που μαζί της διέρχεται τα υπερανθρώπινα σπουδαία.

Η Διοίκηση της ΑΕΚ BC συνεκτιμώντας την υψηλοφροσύνη, την ψυχοσύσταση και την υπεραξία του Αρχηγού συνήψε μαζί του συμφωνία ανανέωσης «κιτρινόμαυρης» καρδιάς αενάου διαρκείας, ήτοι «μέχρι να σβήσει ο ήλιος», όπως ο ίδιος αρέσκεται να δηλώνει.

Με εκφρασμένη την επιστημονική άποψη, ότι αυτός ο γίγαντας του σύμπαντος (ο ήλιος) «θα χάνει σταθερά όγκο και μάζα μετά από εκατομμύρια χρόνια», τότε η συμπόρευση ΑΕΚ και Μαυροειδή προμηνύεται μακρά και φωτοβόλος «εις τους αιώνας των αιώνων».