Χάγκινς: «Έχω πολλά να αποδείξω αυτή την χρονιά»

Ο Αμερικανός γκαρντ Τζος Χάγκινς μίλησε για τη νέα πρόκληση με τη φανέλα του Άρη, αλλά και για την ατμόσφαιρα στο «Αλεξάνδρειο», ενώ είναι έτοιμος να ξεκινήσει προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Γιάννη Καστρίτη

Χάγκινς: «Έχω πολλά να αποδείξω αυτή την χρονιά»

Ο Τζος Χάγκινς έγινε ο δεύτερος παίκτης του Άρη, μετά τον Νοά Χόρκλερ, που αφίχθη στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη (16/8).

Ο Αμερικανός γκαρντ έχει εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα και την έδρα του Άρη.

«Το να έρχεσαι από το κολέγιο στην Ευρώπη είναι κάτι διαφορετικό αναφορικά με το παιχνίδι. Είναι διαφορετικά τα στιλ παιχνιδιού. Εγώ είμαι στην Ευρώπη για αρκετό καιρό. Είναι ένα από τα καθήκοντά μου να βοηθήσω τα νεότερα παιδιά να προσαρμοστούν. Όμως νομίζω ότι δε θα χρειαστούν μεγάλο χρόνο προσαρμογής», τονίζει ο Αμερικανός άσος.

Η φετινή θα είναι η τρίτη παρουσία του Χάγκινς στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας παίξει και σε Ηρακλή, Περιστέρι. Και ο ίδιος τονίζει ότι έχει έξτρα κίνητρο. «Έχω πολλά να αποδείξω αυτήν τη χρονιά. Θα μπω στο γήπεδο για να παίξω σκληρά και να φέρω «φλόγα» στην ομάδα, είτε στους αγώνες, είτε καθημερινά στις προπονήσεις. Νιώθω ότι είμαι σε αποστολή».

Ο Χάγκινς γνωρίζει ήδη την ατμόσφαιρα που θα ζήσει στο «Nick Galis Hall». «Περίμενα όλη την καριέρα μου για να παίξω μπροστά σε ένα κοινό σαν του Άρη. Για μένα αυτή θα είναι μία ξεχωριστή χρονιά και ανυπομονώ να τη ζήσω», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.