Απόλλων Πάτρας: Ανακοίνωσε τον Βησσαρίου

Στην απόκτηση του Τηλέμαχου Βησσαρίου προχώρησε ο Απόλλων Πάτρας.

Απόλλων Πάτρας: Ανακοίνωσε τον Βησσαρίου

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον Τηλέμαχο Βησσαρίου ανακοίνωσε ο Απόλλων Πάτρας. Ο νεαρός αγωνίζεται ως γκαρντ-φόργουορντ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η διοίκηση της ΚΑΕ Απόλλωνα 1926, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 20χρονο γκαρντ-φόργουορντ Τηλέμαχο Βησσαρίου (1.97, 2002) ο οποίος αποτελεί έναν παίκτη-επένδυση για το μέλλον.

Ο Βησσαρίου πέρσι αγωνίστηκε στην Λάρισα έχοντας συγκεκριμένο ρόλο και χρόνο συμμετοχής ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από την Θεσσαλική πόλη όπου έκανε τα πρώτα του βήματα στη sports academy Λάρισας. Τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στο Περιστέρι όπου είχε πάρει το βάπτισμα του πυρός στην basketleague και μάλιστα ηταν αρχηγός της εφηβικής ομάδας που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας τη σεζόν 2019-20».

Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας, των δυο πλευρών, ο Τηλέμαχος Βησσαρίου, δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε μια ιστορική ομάδα όπως είναι ο Απόλλωνας. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση αλλά και τον κόουτς που με διάλεξε και θα προσπαθήσω να δώσω το 100% για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας. Πρώτα από όλα να έχουμε υγεία και αυτό που πιστεύω εγώ είναι πως μέσα από την πολύ δουλειά, τα καλύτερα θα έρθουν».