Ολυμπιακός Βόλου: Πρόταση στον Μπουντούρη

Πρόταση για την ανάληψη της τεχνική ηγεσίας της ομάδας ανδρών ανακοίνωσε πως έχει κάνει στον Νίκο Μπουντούρη ο Ολυμπιακός Βόλου.

Ολυμπιακός Βόλου: Πρόταση στον Μπουντούρη

Η ομάδα του Βόλου συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής όμως φιλοδοξία όλων στο Βόλο είναι η ομάδα να ανέβει όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Υπό αυτό το πρίσμα γίνεται και η πρόταση για την ανάληψη της τεχνική ηγεσίας το ανδρικού τμήματος στο Νίκο Μπουντούρη, όπως τονίζει στην ανακοίνωση η διοικηση του συλλόγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει αποδεχτεί την πρόταση, με το Λάμπρο Πρέκα να αναλαμβάνει την καθοδήγηση της ομάδα του Εφηβικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για την ανάπτυξη και την εύρυθμη λειτουργία όλων των τμημάτων του ανακοινώνει ότι έκανε πρόταση στον Νίκο Μπουντούρη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του αντρικού τμήματος Καλαθοσφαίρισης του Συλλόγου.


Πιστεύουμε ότι το όνομα του Νίκου Μπουντούρη, η εμπειρία, η μακροχρόνια και επιτυχημένη πορεία του στο χώρο όπως και η ιδιαίτερη σχέση του με τον Ολυμπιακό Βόλου αποτελούν εγγύηση για την δημιουργία ενός τμήματος πρότυπο για όλους .
Με την στήριξη του ΔΣ στο πρόσωπο του Νίκου Μπουντούρη, την καθοδήγηση του και την βοήθεια των άξιων συνεργατών του είμαστε σίγουροι ότι η ομάδα μας θα συνεχίσει την λειτουργία της σε επίπεδο αντάξιο του ονόματος του Ολυμπιακού Βόλου.»