Λάσμε: "Ο Γκιστ μου είπε τέλειωνε και έλα"

Ο Στεφάν Λάσμε τόνισε πως δεν περίμενε να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε στις συζητήσεις που είχε με τον Τζέιμς Γκιστ, ενώ τόνισε πως θέλει να γίνει μέντορας του Γιώργου Παπαγιάννη.

Λάσμε: "Ο Γκιστ μου είπε τέλειωνε και έλα"

Για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό: «Ρεαλιστικά δεν περίμενα ότι θα γυρίσω πίσω, δεν ήταν κάτι που περίμενα. Υπήρχε μεγάλη πίεση όταν ήμουν εδώ και δεν είναι το ιδεατό να γυρίζεις κάπου που υπάρχει τέτοια πίεση αλλά μίλησα με τον πρόεδρο, τον Νικ και τον Γκιστ και μου άρεσε το πλάνο».

Για τα λόγια που του είπε ο Τζέιμς Γκιστ: «Όταν τελικά είχα το συμβόλαιο στα χέρια, άφησα τα πάντα και πήρα τηλέφωνο τον Τζέιμς και τον ρώτησα "να έρθω;" και μου είπε "τελείωνε κι έλα". Δεν υπάρχουν καλύτερα μέρη να παίζει κανείς, δεν είμαι πλέον άγριο νιάτο αλλά όλοι αλλάζουν, έχω αλλάξει και ως παίκτες κι ως χαρακτήρας»

Για το αν ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να επιστρέψει στα Final Four: «Όλοι θέλουν να κερδίσουν το ίδιο κι εμείς. Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για Final Four, υπάρχουν πολύ καλές ομάδες. Προφανώς στον Παναθηναϊκό πρέπει να κερδίζουμε, θα ξεκινήσουμε παίζοντας όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας».

Για τον ερχομό του Γιώργου Παπαγιάννη: «Έγινα μπαμπάς και πλέον είμαι έτοιμος να παίξω τον ρόλο του μέντορα. Θα τον βοηθήσω, ακούει και μπορεί να είναι μια χρονιά αποκάλυψη για τον ίδιο».