Ισπανία: Με Λορέντζο Μπράουν η προεπιλογή για το Ευρωμπάσκετ

Ανάμεσα στα ονόματα που ανακοίνωσε ο Σέρτζιο Σκαριόλο, βρίσκεται και εκείνο του Λορέντζο Μπράουν που πρόσφατα απέκτησε διαβατήριο και θα παίξει ως νατουραλιζέ.

Ισπανία: Με Λορέντζο Μπράουν η προεπιλογή για το Ευρωμπάσκετ

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο ανακοίνωση την προεπιλογή της Εθνικής Ισπανίας ενόψει του Ευρωμπάσκετ. Μάλιστα, ανάμεσα στα ονόματα βρίσκεται και εκείνο του Λορέντζο Μπράουν που πρόσφατα απέκτησε διαβατήριο και θα παίξει ως νατουραλιζέ.

Από ‘κει και πέρα, στην προεπιλογή βρίσκονται οι ΝΒΑers Ουσμάν Γκαρούμπα και Χουάντσο και Γουίλι Ερνανγκόμεθ και από τη Ρεάλ Μαδρίτης οι Αλμπέρτο Αμπάλδε, Ρούντι Φερνάντεθ, Σέρχιο Γιουλ.

Επίσης, στη λίστα δεν υπάρχει παίκτης από την Μπαρτσελόνα, ενώ κανονικά συμπεριλήφθηκε και ο Κίνο Κολόμ, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην ΑΕΚ και από την επόμενη θα φορά τη φανέλα της Τζιρόνα.

Αναλυτικά οι 22 της προεπιλογής: Αλμπέρτο Αμπάλδε, Έκτορ Αλδερέτε, Τζόναθαν Μπαρέιρο, Νταρίο Μπριθουέλα, Λορέντζο Μπράουν, Κίνο Κολόμ, Αλμπέρτο Ντίαθ, Χάιμε Φερνάντεθ, Ρούντι Φερνάντεθ, Ουσμάν Γκαρούμπα, Φραν Γκέρα, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Γουίλι Ερνανγκόμεθ, Σέρχιο Γιουλ, Τσάβι Λόπεθ-Αροστέγι, Χουάν Νούνιεθ, Τζοέλ Πάρα, Χάιμε Πραντίγια, Σέμπας Σάιθ, Μικέλ Σαλβό, Γιανκουμπά Σίμα, Σάντι Γιούστα.