Μάντσεν για ΑΕΚ: «Έρχομαι σε μία θρυλική ομάδα του ευρωπαϊκού μπάσκετ»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ έκανε o Αλεξάντερ Μάντσεν.

Μάντσεν για ΑΕΚ: «Έρχομαι σε μία θρυλική ομάδα του ευρωπαϊκού μπάσκετ»

Ο Αλεξάντερ Μάντσεν υπέργραψε συμβόλαιο με την ΑΕΚ και δεν παρέλειψε να εκθειάσει τη νέα του ομάδα, να δηλώσει έτοιμος για τη νέα πρόκληση αλλά και να στείλει μήνυμα στους φίλους της «Ένωσης».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ:

Για την ΑΕΚ και τη νέα του πρόκληση: «Δεν χωρά αμφιβολία, ότι έρχομαι σε μία θρυλική ομάδα του ευρωπαϊκού μπάσκετ, μία ομάδα με βαριά Ιστορία. Ανυπομονώ να παίξω για την ΑΕΚ. Η ερχόμενη περίοδος αποτελεί για μένα μία προσωπική πρόκληση, καθώς θέλω να βελτιωθώ πολύ στο παιχνίδι μου και η καριέρα μου να ανέβει επίπεδο. Αν μη τι άλλο, είναι σημαντικό για μένα, το γεγονός ότι έρχομαι σε μια ομάδα, η οποία με πιστεύει και μου δίνει τη δυνατότητα να τη βοηθήσω να επιστρέψει στην κορυφή.»

Για τους φίλους της ΑΕΚ: «Την περασμένη περίοδο, όταν παίξαμε στην Αθήνα κόντρα στην ΑΕΚ (με την VEF Riga), το γήπεδο (στα ΄Ανω Λιόσια) μπορεί να μην είχε πολύ κόσμο, αλλά η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καυτή και πραγματικά μ’ εντυπωσίασε. Οπότε, ένας ακόμη στόχος, που θέτω, είναι να είμαι αρκετά αποτελεσματικός εντός παρκέ, έτσι ώστε - μαζί με τους συμπαίκτες μου - να προσελκύσουμε ακόμη περισσότερους οπαδούς μας στο γήπεδο. Σας περιμένω εκεί...»