Παναθηναϊκός: Ο Ντέρικ Γουίλιαμς θέλει νταμπλ στην Ελλάδα και playoffs στην EuroLeague

Πρώτες δηλώσεις από τον Ντέρικ Γουίλιαμς, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό

Παναθηναϊκός: Ο Ντέρικ Γουίλιαμς θέλει νταμπλ στην Ελλάδα και playoffs στην EuroLeague

Ο Ντέρικ Γουίλιαμς ο οποίος ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό, υποστήριξε πως στόχος είναι το νταμπλ στην Ελλάδα και να διεκδικήσει η ομάδα του την είσοδό της στο final-4 της Euroleague.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι μέλος μίας εκ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης. Πραγματικά ήταν μια πολύ εύκολη απόφαση για μένα καθώς τη νέα σεζόν θα βρίσκομαι εκεί που θέλω μαζί με την οικογένειά μου. Θεωρώ πως ο Παναθηναϊκός και η Αθήνα αποτελούν ιδανικό προορισμό για έναν αθλητή που παίζει στην Ευρώπη», τόνισε αρχικά στο paobc.gr.

«Βρίσκομαι στο Λος Άντζελες, δηλαδή χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα και όμως μπορώ να νιώσω την ενέργεια της ομάδας και των φιλάθλων της. Τα μηνύματα που λαμβάνω στα Social Media από τους φίλους του Παναθηναϊκού είναι αμέτρητα. Αισθάνθηκα αυτή την αγάπη και την ενέργεια πριν καν υπογράψω. Ανυπομονώ να έρθω στην Αθήνα για να βιώσω όλα αυτά τα συναισθήματα», υποστήριξε.

Όσο για την εμπειρία του ΟΑΚΑ: «Γνωρίζω καλά και ως αντίπαλος έχω νιώσει την εκρηκτική ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ. Ανυπομονώ να τη ζήσω και ως παίκτης του Παναθηναϊκού. Να εισπράξω αυτή την ενέργεια και να βοηθήσω την ομάδα να παίρνει νίκες».

Ο Γουίλιαμς θα συναντήσει ξανά στο ΟΑΚΑ τον κόουτς Ντέγιαν Ράντονιτς με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην Μπάγερν Μονάχου τη σεζόν 2018-2019. «Είχα συνεργαστεί με τον κόουτς στο παρελθόν και είμαι ενθουσιασμένος που θα τον συναντήσω ξανά. Η παρουσία του κ. Ράντονιτς μαζί με την ομάδα, την πόλη, τον κόσμο και τους νέους μου συμπαίκτες μου δημιουργούν ενθουσιασμό και ανυπομονησία και έκαναν εύκολη την απόφασή μου», ανέφερε.

Σχετικά με τους προσωπικούς και ομαδικούς στόχους που θέλει να εκπληρώσει με τον Παναθηναϊκό, τόνισε: «Οι προσωπικοί μου στόχοι, είναι απόλυτα συνδεδεμένοι με τους στόχους του κλαμπ και των φιλάθλων. Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα με μεγάλες απαιτήσεις, πάντοτε ανταγωνιστική που δεν μπορεί παρά να έχει τους υψηλότερους στόχους. Να κατακτήσει τους εγχώριους τίτλους και να φτάσει στα Play Offs της Euroleague διεκδικώντας την είσοδό του στο Final-4. Αλλά θα πρέπει να πηγαίνουμε βήμα-βήμα, έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας».

Τέλος, όσον αφορά στο τι θα πρέπει να περιμένουν οι φίλαθλοι από τον εκείνον, ο Ντέρικ Γουίλιαμς είπε: «Θέλω να δείξω τι μπορώ να κάνω ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου. Δεν είναι μόνο το σκοράρισμα, μπορώ να προσφέρω και σε άλλους τομείς με την ενέργεια και το πάθος μου ώστε να κερδίζουμε. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε δουλειά και να δω τους φιλάθλους μας στο ΟΑΚΑ».