Παναθηναϊκός: Προχωρά και για Γιώργο Καλαϊτζάκη

Μετά τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να αποκτήσει και τον αδελφό του Γιώργο, ο οποίος ωστόσο αναζητά κάποιο συμβόλαιο στο ΝΒΑ

Παναθηναϊκός: Προχωρά και για Γιώργο Καλαϊτζάκη

Η αποχώρηση του Ιωάννη Παπαπέτρου για την Παρτιζάν προκαλεί στον Παναθηναϊκό σοβαρό έλλειμμα στις θέσεις των Ελλήνων παικτών.

Έτσι λοιπόν στο «τριφύλλι» προσανατολίζονται στην επιστροφή του Γιώργου Καλαϊτζάκη στην ομάδα, ενώ ήδη έχουν αποκτήσει τον αδελφό του Παναγιώτη.

Μετά την απόκτηση των Γκριγκόνις, Άντριους και Ουόλτερς (και έχοντας ήδη κάνει δικό του τον Πάρις Λι) ο Ντέγιαν Ράντονιτς σκοπεύει να κλείσει τις θέσεις στην περιφέρεια με τον νεαρό γκαρντ.

Εξάλλου, εκτός των λύσεων που μπορεί να προσφέρει, ο νεαρός είναι πλέον πολύ πιο «ψημένος» από την προηγούμενη παρουσία του (έχοντας βρεθεί εν τω μεταξύ στο ΝΒΑ για να φορέσει τη φανέλα των Μπακς).

Και πέραν αυτού, θα ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο της ομάδας, που θα αποδυναμωθεί με την αποχώρηση του Παπαπέτρου.

Ο Καλαϊτζάκης βέβαια θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες ώστε να εξασφαλίσει ένα καλό συμβόλαιο στο ΝΒΑ και είναι αποφασισμένος να περιμένει.

Την ίδια στιγμή στον Παναθηναϊκό έχουν συνεχώς στο μυαλό τους την περίπτωση του Ντίνου Μήτογλου, ο οποίος όμως περιμένει να μάθει το ύψος της ποινής του για την υπόθεση ντόπινγκ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μάλιστα η απόφαση είναι πιθανόν να γνωστοποιηθεί στα τέλη Αυγούστου.