Πρίντεζης: «Δουλεύουμε καινούργια πράγματα»

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για τη νέα χρονιά των «ερυθρόλευκων» και για το πως αισθάνεται που θα συνεργαστεί με τον Ντέιβιντ Μπλατ. 

Πρίντεζης: «Δουλεύουμε καινούργια πράγματα»

Κατά την διάρκεια την πρώτης προπόνησης του Ολυμπιακού, ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για τους στόχους των Πειραιωτών αλλά και για τις προσθήκες των νέων ξένων. Σε ερώτηση για το πως αισθάνεται που θα έχει προπονητή τον Ντέιβιντ Μπλατ δήλωσε χαρούμενος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την καινούργια χρονιά: «Είναι φυσιολογικό να έχουμε διαφορετική καθημερινότητα διότι δουλεύουμε καινούργια πράγματα. Θα προσπαθήσουμε να δείξουμε μία καινούργια φιλοσοφία».

Για το τι θα αλλάξει: «Δεν μπορείς να πεις πολλά πράγματα, όλοι πάνω κάτω ξέρουμε την φιλοσοφία του κ. Μπλατ που είναι η ταχύτητα στον αιφνιδιασμό και το να έχουμε βάθος χρόνου».

Για τα δύο τελευταία χρόνια: «Θέλουμε να επαναφέρουμε στη κορυφή τον Ολυμπιακό και πάλι. Την προπέρσινη χρονιά δεν θα την χαρακτήριζα αποτυχημένη γιατί φτάσαμε σε ένα ευρωπαϊκό τελικό. Την περσινή ωστόσο δεν πήγαμε φάιναλ φορ και γι' αυτό θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ για τον κόσμο μας».

Για τις αλλαγές των ξένων: «Μπορεί να μην έχουν την μεγάλη εμπειρία αλλά το πρώτο πράγμα που διαθέτουν είναι το κίνητρο για να ανεβάσουν την ομάδα και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί για ό,τι καλύτερο. Μακάρι να μην έχουμε τραυματισμούς να είμαστε υγιείς και να κάνουμε σωστή προπόνηση».

Για τον Ντέιβιντ Μπλατ: «Αισθάνομαι τυχερός. Έχει προπονήσει μεγάλους παίκτες και ομάδες. Βρισκόταν στην καλύτερη ομάδα του κόσμου πριν δυο χρόνια. Ο τρόπος που παίζει και δουλεύει μου αρέσει πάρα πολύ. Μακάρι να τελειώσει όλο αυτό θετικά γενικότερα και να το χαρούμε με κάποιον τίτλο».