Περιστέρι: Διπλό «χτύπημα» με Πουλιανίτη και Γκιουζέλη

Το Περιστέρι βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Στέλιο Πουλιανίτη για να ενισχυθεί στην περιφέρεια, ενώ επόμενος στόχος είναι να εντάξει στο δυναμικό του τον Γιώργο Γκιουζέλη.

Περιστέρι: Διπλό «χτύπημα» με Πουλιανίτη και Γκιουζέλη

Χωρίς φρένα τρέχει το Περιστέρι στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ορμώμενο από την παρουσία του θρύλου Βασίλη Σπανούλη στον πάγκο του. Το Περιστέρι τις προηγούμενες μέρες ανακοίνωσε τους Μπιλάν, Τζούστον, Ντέβιν Ντέιβις, Κασελάκη, Μπράουν και Ντένμον, όμως δεν θα σταματήσει εκεί.

Συγκεκριμένα, η ομάδα των Δυτικών Προαστίων θα προσθέσει ακόμη ένα... βέλος στην φαρέτρα της, αφού έκλεισε τον Στέλιο Πουλιανίτη ο οποίος την περασμένη σεζόν, αγωνίστηκε με τη φανέλα του Άρη. Με την ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε 4.5 πόντους και 1.4 ασίστ στη regular season, ενώ μέτρησε 7.5 πόντους και 1 ασίστ ανά ματς στα playoffs.

Την ίδια ώρα, στο Περιστέρι κινούνται για να αποκτήσουν και τον Γιώργο Γκιουζέλη ο οποίος έπαιξε στον Ιωνικό και οι πρώτες επαφές βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Ο 27χρονος φόργουορντ είχε 5 πόντους και 3.3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο πέρυσι.