Ολυμπιακός: Βλέπει και Τόμας αν... στραβώσει του Ντόρσεϊ (vids)

Η υπόθεση Τάιλερ Ντόρσεϊ δεν έχει κλείσει στο ΣΕΦ και ο Ολυμπιακός κοιτάζει εναλλακτικές λύσεις. Ξανά στο προσκήνιο ο Ματ Τόμας. 

Ολυμπιακός: Βλέπει και Τόμας αν... στραβώσει του Ντόρσεϊ (vids)

Το μέλλον του Τάιλερ Ντόρσεϊ στον Ολυμπιακό δεν έχει ξεκαθαρίσει και παρότι ο Αμερικανός γκαρντ έχει δεθεί με τους Πειραιώτες είναι γνωστό πως για εκείνον προτεραιότητα έχει το ΝΒΑ.

Στο λιμάνι γνωρίζουν πως πρέπει να κινηθούν και για έναν σκόρερ σε περίπτωση που ο Ντόρσεϊ αποφασίσει να αποχωρήσει. Έτσι λοιπόν, οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν κάνει τις κινήσεις τους και υπάρχουν περιπτώσεις που ξεχωρίζουν.

Μια από αυτές είναι του Ματ Τόμας. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό «σουτέρ» που… σκοτώνει όποτε του δίνεται η δυνατότητα. Ο 27χρονος 27χρονος Αμερικανός έμεινε ελεύθερος από τους Σικάγο Μπουλς και πλέον ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τον Ματέο Αντρεάνι να αναφέρει πως είναι ένας από τους «αγαπημένους» του Ολυμπιακού.

Βέβαια να επισημάνουμε πως όλα θα καθοριστούν από την απόφαση που θα πάρει ο Ντόρσεϊ αφού αν παραμείνει στο λιμάνι τότε ο Ολυμπιακός δεν θα κινηθεί για παίκτη στη συγκεκριμένη θέση.

Ο Τόμας μετράει στο NBA τρεις χρονιές, καθώς πριν μετακομίσει στο Σικάγο για τους Μπουλς, είχε φορέσει τις φανέλες των Τζαζ και των Ράπτορς, ενώ έχει στην «πλάτη» του και δύο χρονιές στην Ευρώπη, σε Ομπραντόιρο και Βαλένθια.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός εξετάζει τον Τόμας, καθώς και το περασμένο καλοκαίρι είχε δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωση του Αμερικανού σουτέρ.