Φοβήθηκαν τον Ολυμπιακό και έβαλαν ρήτρα στον Χαραλαμπόπουλο

O φόβος του Ολυμπιακού υποχρέωσε την ΚΑΕ Παναθηναϊκός να βάλει την τελευταία στιγμή ρήτρα στο συμφωνητικό αποδέσμευσης του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου.

Φοβήθηκαν τον Ολυμπιακό και έβαλαν ρήτρα στον Χαραλαμπόπουλο

Οι εκπρόσωποι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και οι διοικούντες την ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχαν συμφωνήσει ώστε ο παίκτης να μείνει ελεύθερος δίχως κανένα περιοριστικό όρο.

Στη συνέχεια ωστόσο οι πράσινοι άλλαξαν γνώμη και πρόσθεσαν ρήτρα για την περίπτωση που ο Χαραλαμπόπουλος καταλήξει στον Ολυμπιακό ή περάσει τον Ατλαντικό για να αγωνιστεί στο ΝΒΑ.

Το ποσό της οικονομικής αποζημίωσης δεν έχει γίνει γνωστό. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι 100.000 Ευρώ για την περίπτωση που θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα και ακόμη μεγαλύτερο για μετακόμιση στο ΝΒΑ.

Η ρήτρα στο συμφωνητικό ισχύει εσαεί. Αυτό σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός θα πληρωθεί όποτε κι αν ο Χαραλαμπόπουλος κάνει την κίνηση του προς τον Πειραιά ή το ΝΒΑ.

Ο 21χρονος αθλητής που πήγε ως μεγάλο ταλέντο στον Παναθηναϊκό αλλά δεν κατάφερε να καθιερωθεί έχει συμφωνήσει με την ομάδα του Λαυρίου για τη σεζόν 2018-19.