Παναθηναϊκός: Ο Ράντονιτς έχει επιλέξει τον Γκουντάιτις

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ντέγιαν Ράντονιτς έχει στο πλάνο του την άμεση απόκτηση του Λιθουανού σέντερ Αρτούρας Γκουντάιτις για την ενίσχυση της «φροντ λάιν»

Παναθηναϊκός: Ο Ράντονιτς έχει επιλέξει τον Γκουντάιτις

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς έχει αρχίσει να υλοποιεί τον μεταγραφικό σχεδιασμό στον Παναθηναϊκό και ένας από τους πρώτους παίκτες τους οποίους έχει εστιάσει είναι ο Αρτούρας Γκουντάιτις.

Ο Μαυροβούνιος προπονητής γνωρίζει πως με τον πρώην σέτερ της Αρμάνι Μιλάνο και της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (29 ετών, 2,08μ.) θα είναι σε θέση να βάλει δύναμη στο παιχνίδι με πλάτη στο καλάθι, θα έχει μία αξιόπιστη λύση πίσω από τον Γιώργο Παπαγιάννη και θα φέρει και εμπειρία επιπέδου EuroLeague στο ρόστερ του.

Άλλωστε, οι «πράσινοι»... ταλαιπωρήθηκαν πολύ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με τον παίκτη που θα έδινε μερικά λεπτά ξεκούρασης στον διεθνή Έλληνα σέντερ, αφού η επιλογή του Τζεχάιβ Φλόιντ δεν τους βγήκε.

Γι' αυτό, λοιπόν, προχωρούν το σενάριο για την απόκτηση του Λιθουανού θέλοντας να φτάσουν σε συμφωνία μαζί του το επόμενο διάστημα.

Ο Γκουντάιτις αγωνιζόταν πέρσι στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, αλλά μετά την εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία αποχώρησε από την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ και ολοκλήρωσε τη σεζόν στη Νάπολι.