ΚΑΕ Λάρισα: «Η ομάδα κινεί όλες τις διαδικασίες για να αγωνιστεί κανονικά τη νέα σεζόν»

Η ΚΑΕ Λάρισα εξέδωσε ανακοίνωση όπου και ενημερώνει πως κινεί όλες εκείνες τις απαραίτητες ενέργειες ούτως ώστε και τη νέα χρονιά να εκπροσωπήσει την πόλη στην Basket League!

ΚΑΕ Λάρισα: «Η ομάδα κινεί όλες τις διαδικασίες για να αγωνιστεί κανονικά τη νέα σεζόν»

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Λάρισα:

«Η ΚΑΕ Λάρισα με την παρούσα ανακοίνωση ενημερώνει τους φίλους και φίλες του μπάσκετ της Λάρισας και όχι μόνο, πως η ομάδα μας κινεί όλες εκείνες τις απαραίτητες ενέργειες ούτως ώστε και την νέα χρονιά να εκπροσωπήσει και πάλι με την ίδια περηφάνια την πόλη της Λάρισας στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας.

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν διάφορα σενάρια επί σεναρίων που καλλιεργούνται και διατηρούνται από διάφορους καλοθελητές, πως η ομάδα μας, πότε θα πουληθεί και θα μετακομίσει σε άλλη περιοχή της Ελλάδας, και άλλοτε πως θα «κλείσει» οριστικά την λειτουργία της.

Όλα τα σενάρια αυτά ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας ορισμένων τοξικών ανθρώπων του χώρου, που θέλουν, ο καθένας, για τους δικούς του λόγους να δημιουργήσουν εντυπώσεις γύρω από το όνομα μας.

Σε όλους αυτούς, το μήνυμα είναι ένα! Η ΚΑΕ Λάρισα σε όλα τα χρόνια λειτουργίας της, τόσο ως Ερμής Αγιάς, όσο και στην εξέλιξη της ως Λάρισα, ουδέποτε δημιούργησε αρνητικό προηγούμενο τόσο ως προς το Δημόσιο όσο και προς τρίτους. Έτσι θα γίνει και φέτος.

Το οικονομικό άνοιγμα το οποίο δημιουργήθηκε στο φετινό μας προϋπολογισμό, απόρροια των χρημάτων του στοιχήματος που δεν έλαβαν ποτέ οι ΚΑΕ, θα καλυφθεί στο ακέραιο και με τον κόσμο της Λάρισας για συμπαίκτη, θα πορευτεί και την νέα χρονιά στη Basket League, με φιλοδοξία όλων την δημιουργία και πάλι ενός ανταγωνιστικού συνόλου.

Εφόσον χρειαστεί, θα προσφύγουμε σε όλα τα απαραίτητα δικαιοδοτικά όργανα για την δικαίωση μας, έχοντας ολόκληρη την πόλη της Λάρισας στο πλευρό μας, με την οποία θα γεμίσουμε το Κλειστό της Νεάπολης και την νέα σεζόν!».