Ο Καλάθης θέλει, ο Ολυμπιακός;

Στο προσκήνιο ξανά για τον Ολυμπιακό ο Νικ Καλάθης

Ο Καλάθης θέλει, ο Ολυμπιακός;

Ο Νικ Καλάθης φέρεται να είναι και πάλι στην ερυθρόλευκη ατζέντα. Σύμφωνα με τους Καταλανούς, ο ομογενής άσος θέλει να αλλάξει περιβάλλον και να φύγει απ΄ τη Μπαρτσελόνα. Τα …συναισθήματα είναι αμοιβαία, καθώς και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δείχνει να μην επιθυμεί την παραμονή του Καλάθη. Το θέμα είναι ότι υπάρχει και ένα συμβόλαιο στη μέση (εξ ου και η ανάρτησή του ότι όλα είναι καλά). Και θα πρέπει να λυθεί, με ικανοποιητικό τρόπο για όλους.

Και κάπου εδώ εμπλέκεται ο Ολυμπιακός. Ο Καλάθης λέγεται πως επιθυμεί να γυρίσει στην Ελλάδα και απ΄ όσα διαρρέουν από το περιβάλλον του, δεν έχει πρόβλημα να παίξει στους «ερυθρόλευκους». Είχε βρεθεί άλλωστε κοντά και πριν από δύο χρόνια.

Το ζήτημα είναι, θέλει ο Ολυμπιακός τώρα; Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει τον Ουόκαπ στη θέση του και τον εμπιστεύεται τυφλά. Πως θα μπορούσε έτσι να έρθει ο Καλάθης; Ίσως στο σενάριο φυγής του Ντόρσεϊ και με τον Νικ να μην παίζει στον «άσο». Για την ώρα, και αυτό είναι βέβαιο, ο Ολυμπιακός δεν ασχολείται.

Και δεν πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο, να κινηθεί και ο Παναθηναϊκός.

Μια άλλη παράμετρος τέλος, που έχει τη δική της σημασία, είναι ότι ο Καλάθης έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Σλούκα. Μπορεί να μην λέει κάτι, μπορεί και να λέει…